Miért velünk gyere kerékpártúrára?

Nem tömegturizmus

Mi nem a tömegturizmusra, inkább az eldugott szépségekre koncentrálunk. Kerüljük a forgalmas főutakat, a zsúfolt városokat. Előnybe részesítjük az eldugott szépségeket, kis falvak néptelen főtereit, elhagyott kolostorokat, épületeket.

Túráinkat a megfelelő helyszínekre olyan időpontokba szervezzük, amikor kevesebben vannak. Néha sajnos elkerülhetetlen a tömegturizmus által látogatott helyek felkeresése is, hiszen nem lehet kihagyni, de előnybe részesítjük a nyugalmas vidéket.

A tempó a tempód

A kis csoport biztosítja, hogy mindenkire oda tudjunk figyelni. Nem fogsz lemaradni. Tolni nem fogunk, de segítünk az emelkedőkön. Nem vagyunk időhöz kötve, ráérünk. Ha pihenni kell, pihenünk. De nálunk nincs autós segítség, nem vesznek fel, csak Te, a bicikli, az aszfaltcsík és az ezeket körülölelő gyönyörű táj létezik. Sportolunk, kikapcsolódunk, pihenünk. Igen, egy-egy gyönyörű kilátásért, egy szép pillanatért néha meg kell erőltetni magad, de hidd el, bőven megéri. Tekerés után kényelmes szállások, jó kaják, remek italok várnak bennünket.

Gyönyörű tájak

A túrák alatt olyan tájakra viszünk, amikre nem is gondolnál. Nem lehet jobban és élvezetesebben egy szép tájat felfedezni, mint biciklizés közben. Tekerni a szabad levegőn, a virágillatban, háttérben a gyönyörű tájjal olyan élményt ad, amelyet soha nem fogsz elfelejteni. Egyes momentumai évek múlva is visszatérnek, feltöltve pozitív energiákkal.

Ösztönzés a mozgásra

Még ha nem is mozogsz rendszeresen, ez az út egész biztos arra fog serkenteni, hogy elkezdj mozogni. A 4-5 napos tekerés, az állandó intenzív mozgás nem múlik el nyomtalanul. Hazaérsz és érezni fogod, hogy folytatni szeretnéd!

Lehet, hogy megváltoztatja az életed

Ha ráérzel a mozgás örömére, egészen biztos, hogy megváltoztatja az életed. Szeretni fogod a mozgást, várod a kihívásokat, a hosszabb kihagyások alatt a szervezeted elkezdi követelni a sportot. Mindez nagyon jó hatással lesz a szervezetedre, a lelkiállapotodra, az étkezésre, a kitartásra és az élethez való hozzáállásra!

Ha sportosabban fogsz élni, nem csak a sportban, de az élet egyéb területén is aktívabb leszel. A család körében kiegyensúlyozottabb, a munkádban kreatívabb. Ha fiatal gyerekeid vannak, össze tudsz jönni velük egy-egy közös aktív programra. A saját makroközösségedben javul a szociális helyzeted, kezdeményezőbb leszel. Elszaladt világunkban sokkal jobban fogod értékelni a valódi értékeket, a sok mozgással, aktív pihenéssel sokkal jobban fogod beosztani az idődet.

A szerzőről

client-photo-1
Csaba
55. évem pedálját taposom, a bike4fun vállalkozás vezetője, túravezetője vagyok. Hobbim a munkám. Szabadidőmben tekerek és / vagy a családdal vagyok.