Filozófiánk, küldetésünk

A bicikli egy eszköz arra, hogy összekösse a használóját a végtelen aszfaltot körülölelő tájjal, emberekkel, úgy, ahogy semmilyen más utazás nem tudja ezt megtenni. A kerékpározás ideális módja annak, hogy egy választott térséget valóban megismerj. Elhagyjuk a sebességet, a stresszt és a modern élet felületességét. A kerékpározás megadja a lehetőséget, hogy helyeket valóban felfedezzen, hogy a finom részletekre figyelj.

Küldetésünk, hogy a tapasztalatunk, helyismeretünk birtokában a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Nektek. A legjobbon túl érdekes, izgalmas, különleges és kivételes szolgáltatást szeretnénk adni.

Túráink az ügyfeleinkért vannak. Az ügyfél tempója a mi tempónk, érdeklődése a mi érdeklődésünk. Nem pedig fordítva. Szeretnénk, ha az aktív pihenés mellett mind a tájban, mind az emberekben meglátnák azt a sok szépséget és értéket, amit mi ismerünk.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha velünk jössz, felejthetetlen kalandok várnak Rád!

Túráink

A szerzőről

client-photo-1
Csaba
55. évem pedálját taposom, a bike4fun vállalkozás vezetője, túravezetője vagyok. Hobbim a munkám. Szabadidőmben tekerek és / vagy a családdal vagyok.