Sok a bicaj? Nem tudod azokat hogy szállítani? Bérelj tőlünk kerékpáros utánfutót!

Utánfutónk max. 10 kerékpár szállítására alkalmas, zárható, ponyvával fedett jármű. A bicajaid biztonságben lesznek az időjárástól is! Az utánfutó bérlése akkor lehetséges, ha a saját túránkra nem kell. A szabad időpontokról érdeklődj!

a tréles egytengelyes, ráfutófék nélküli, könnyű utánfutónak számít, 450kg, B-kategóriás jogosítvánnyal személyautóval vontatható, a max. 3,5 tonnát az összsúly nem fogja elérni.

A kerékpárok az utánfutóban kertesztben helyezkednek el (1,9m széles), a tartók sínen futnak, csúsztathatóak és a számuk variálható. A kerékpártartó unverzális, olyan típusúak, amilyeneket az autó tetején használunk. Megfogadhatod azokkal a nyeregcsövet, a felső vázcsövet is.

A mozgathaó és forgatható fejnek köszönhetően a kerékpárt több helyen is meg tudod fogatni (vízszintes vagy az alsó vázcső, nyeregcső), garantáltan biztonságos és karbon valamint ebikekok szállítására is tökéletesen alkalmas.

Az utánfutó bérlésének ára: 12.000 ft/nap (+ Áfa). Számlát adunk!

Kerékpárszállítás

Amennyiben nem tudsz vagy akarsz utánfutót bérelni és/vagy húzni, kérd a kerékpárkiszállítás opciónkat! Elszállítjuk a bicajokat a megadott helyszenre!

Ár: 120 – 150ft/km (függ az időponttól, a kerékpárok számától, stb.)