Kik vagyunk?

Filozófiánk

Miért velünk?

Biciklis túrák szervezésére alakult családi vállalkozás. Húsz év kerékpáros tapasztalat, útszíntű helyismeret, nagyfokú rugalmasság, empátia.

Még többet rólunk!

A bicikli összeköti a használóját a végtelen aszfaltot körülölelő tájjal, emberekkel, úgy, ahogy semmilyen más utazás nem tudja ezt megtenni.

Filozófiánk, küldetésünk

Unod a tömegturizmust, a 30 fős csoportokat? Szeretnél eldugott helyeket felfedezni? Szeretnél színvonalas szálláson pihenni a tekerés után? Gyere velünk!

Olvasd el, mit gondolunk erről.

Igen, mi vagyunk!

A Bike4fun csapata

Csaba

IMG_6569

53. évem pedálját taposom, a vállalkozás vezetője, túravezető vagyok. Hobbi: család, bicaj, jégkorong, utazás. Mindent, amit ismerek, láttam, átéltem, átadom nektek.

Balázs

Balázs

Balázs (38), első számú hobbim a kerékpározás. Mérnöki precizitással tekerem a pedált, és feszegetem a határaimat. Túravezetőként arra “FOCUSállok”, hogy több, mint jól érezzétek magatokat!

Vera

Veronika

 Az utazás olyan lesz, amilyenné varázsolod, én csak gondoskodok a hozzávalókról. A háttérből figyelek a részletekre: eltervezem, leszervezem, “kifőzőm “a legjobbat, hogy te gondtalanul pihenhess.

Zita

Zita

Back-office feladatok, hogy kényelmesen, biztonságban és jól érezzétek magatokat! Kérés, óhaj, sóhaj – megoldás. Lelkesedésem a túra végére bizonyosan rátok is átragad!

Nézd meg mit kínálunk!

Túráink

Csapatépítés

Csapatépítés kerékpártúrával

Unod a megszokott csapaépítési programokat? Eleged van a paintball-ból, a gokartozásból és eldugott kincset sem
Egész évben
Ausztria, Dolomitok, Olaszország, Toszkána, Umbria
Lucca, egyéni szervezési túra

Egyéni szervezésű kerékpártúra

Nincs olyan út a kínálatban, amely tetszene? Vagy szeretnél szűk körben, családoddal, barátaiddal kerékpártúrázni? Esetleg
Egész évben
Ausztria, Dolomitok, Olaszország, Toszkána, Umbria
A Dunazugban
KEDVELT!

Online szervezés, tanácsadás

A kerékpártúrázás nem mindig csoportos foglalkozás. Vannak, akik nem szeretnek csoporttal túrázni, esetleg nem szeretnének
Egész évben
Ausztria, Dolomitok, Olaszország, Toszkána, Umbria
Portugál kerékpártúra

Észak-Portugália kerékpártúra

Az Észak-Portugália Kerékpártúra több mint egy szimpla kerékpározás külföldön. Kulturális, gasztronómiai és történelmi betekintést nyújt
7 éj
2/5
KEDVELT!

Via Francigena: Luccától Rómáig két keréken (9 nap!)

Egy hatalmas, életre szóló kaland, maga "A" nagy utazás! A legszebb és a legdrámaibb utunk,
9 nap
2021. szept.