A túrák fajtái

Kínálatunkban több fajta túra szerepel. Ezeket mutatjuk be ebben a cikkben.

Csillagtúra

Az alaptúra. Terveink szerint az első évben csak ezt kínáljuk. Egy népszerű, egy hét alatt könnyen bejárható nagyobb területet biciklizünk be csillagtúra-szerűen, a szállás többnyire egy helyen van. Csillagtúráink általában könnyebb útvonalakat tartalmaznak, napi kevesebb (30-60) kilométert és szintet tartalmaznak.

Klasszik (vagy pontról pontra)

Tájról tájra, városról városra tekerünk, közbeiktatva a legnépszerűbb látnivalókat, programokat. A túra lehet egyhetes, 10 napos vagy kéthetes. A túrákat 2-4 szállással oldjuk meg, ezért ez a túra lehetőséget ad nagyobb területek bejárására. A bonyolultabb szervezés, a hosszabb program (nagyobb szabadság-igény) miatt azonban ezt a túrafajtát csak a 2. évtől tervezzük bevezetni.

Kihívás

A legjobbaknak a legkeményebbet! Hosszú emelkedők, végtelen utak, gyors lejtők. Általában egy-egy terület kiemelkedő szépségű, de nehezebb útjai. A szint többnyire 3-5. Bátran ajánljuk minden kihívást szerető embernek!

Egyéni

Családoknak, kis- és nagyobb csoportoknak lehetőségük van egyéni tervezésre, a helyszínek, a szintek és a túrák keverésére. A legjobb élmény, ha családdal vagy barátokkal tekersz! Az igényeknek megfelelően megtervezzük és leszervezzük az utat!

Csapatépítés

Cégeknek igény szerint megtervezzük a tréninget! Keress minket!

A szerzőről

client-photo-1
Csaba
55. évem pedálját taposom, a bike4fun vállalkozás vezetője, túravezetője vagyok. Hobbim a munkám. Szabadidőmben tekerek és / vagy a családdal vagyok.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?