Egész évben
Dátum
Ausztria, Dolomitok, Olaszország, Toszkána, Umbria
Helyszín
Bármilyen
Szállás
12+
Korhatár

A kerékpártúrázás nem mindig csoportos foglalkozás. Vannak, akik nem szeretnek csoporttal túrázni, esetleg nem szeretnének egy útért ennyit fizetni és / vagy szeretnék az utat egyedül megoldani, mert tudnak saját kocsival utazni, értenek a szállásfoglaláshoz, van bicajuk.

Vagy éppen csoportban szeretne tekerni, de nem azon a túrán vagy nem abban az időpontban, amit a bike4fun meghirdetett. Vagy van egy nagyobb baráti társasága, esetleg a családjával. Vagy tetszik neki a kiírt túra, de nem akkor.

Millió okot tudok mondani arra, hogy valaki miért nem szívesen csatlakozik hozzánk, a mi túráinkra.

Nekik találtuk ki az egyedi túrát vagy az online túraszervezést!

1. Egyedi túra

Tetszik a túrám, de rossz az időpont vagy rövidebben, hosszabban szeretnéd? Vagy egyéb változtatást eszközölnél? Keress meg és megszervezzük!

2. Online tanácsadás

Egyedül utaznál, de nincs helyismereted, vagy az utazást megoldod magad, viszont nem tudod, merre kerékpározz? Nem tudod, hol kell megszállni? Esetleg fogalmad sincs, merre menjél? Segítünk! Hívj fel bennünket és megbeszéljük!

Ha kitalálod, hogy hova szeretnél menni, mi segítünk megszervezni! Európa nagyrészén, a kiemeltebb környékeken rendelkezünk pontos helyismerettel, ismerjük, hol érdemes megszállni, merre vannak a jó és tekerhető utak, így könnyedén megoldjuk a problémát!

Amit mi kínálunk:

 • Útvonaltervezés: Megmondod, hány napot tekernél, milyen környéken, milyen feltételekkel (hány km, milyen szint, stb.) és mi megtervezzük az utakat! A tervet megkapod elektronikus formában is, ha szeretnéd.
 • Helyismeret: Segítünk eligazodni azon a helyen, ahova mész. Információkat kapsz tőlünk a környékről, mi merre, hány méter, így nem nulla tudással utazol ki.
 • Utazási segítség. Merre menj, melyik utat használd, hol vannak dugók, mit kell fizetni, stb.
 • Szállásfoglalás. Amennyiben igényled, tudunk segíteni a szállásfoglalásban is! Megmondod az igényedidet és javaslunk szállást, ha kell, le is foglaljuk!

Ahol otthon vagyunk:

 • Magyarország – Természetesen az ország egész területén tudunk segíteni.
 • Ausztria – Szinte egész Ausztria, Burgenlandtól Tirolig, Karintiától Alsó-Ausztriáig.
 • Olaszország – Rómától felfelé szinte bárhol. Toszkána, Umbria, Friule-Venezia (Udine környéke), az egész Alpok, Dolomitok, Garda, Comói-tó, stb.)
 • Szlovénia – Szinte az egész ország.
 • Portugália
 • Belgium
 • Francia-Alpok
 • Svájci Alpok

Költségek

 1. Az egyedi túra ára eltérhet a kiírt ártól, ami sok mindentől függ. Amennyiben árat szeretnél egy csoportos egyedi túrára, amit mi szervezünk, készülj fel, hogy az árhoz a következőkre nagyjkából válaszolnod kell tudni: pontos létszám, konkrét időpont, kerékpárok típusai.
 2. Egy online tervezés ára (amikor nélkülünk mennél) sokmindentől függ: mennyire bonyolult megtervezni, mennyire bejáratott környéken keresel, milyen szolgáltatásokat keresel, van-e rá sablonunk, stb.), ezért a költsége egyéni, de általános tapasztalat szerint 20 – 60.000 ft / fő körül mozog.

Amennyiben érdekel, igényeid szerint megszervezzük a kerékpártúrát. Keress bennünket!

Kapcsolat

 

 

A Dunazugban