Hogyan tudok jelentkezni?

A jelentkezési folyamat aránylag egyszerű.

  1. Nézd ki az utat magadnak, találj időt a naptáradban! Ehhez használd a túranaptárat! A túrák oldalán minden esetben leírjuk az árat és az időpontot.
  2. Ha kiválasztottad a túrát, az adott túra oldalán kell jelentkezned a jelentkezési űrlap kitöltésével. Ez PC vagy desktop gépen a jobboldali sáv tetején található. Ha a jelentkezési űrlapot nem látod, akkor a túra vagy nincs még meghirdetve vagy már nincs rá hely. Mobilon a jelentkezési űrlap a reszponzív dizájn miatt máshol található, inkább az oldal közepén.
    A jelentkezési űrlap kitöltésével egy megrendelés oldalra jutsz, ahol megadsz néhány adatot, majd jóváhagyod a jelentkezésed.
  3. Ha ez megvan, kapsz egy visszaigazoló emailt a megadott email-címre, amit egyébként a böngészőben is látsz. A visszaigazoló email nekünk is megérkezik, így tudjuk, hogy jelentkeztél. Amennyiben a visszaigazoló email nem érkezett meg fél órán belül, jelezd nekünk! (Esetleg nézd meg a levelezésed levélszemét könyvtárában!)
  4. A jelentkezésnél nem kell fizetni! Az út oldalán feltüntetett meghatározott összegű előleget vagy teljes összeget csak akkor kell fizetned, ha tőlünk megkapod az előleg-bekérőt, amin rajta lesznek az adatok. Az előleget fizetheted átutalással vagy személyesen, mindkét adat meg van adva a folyamatban. Személyes, készpénzes fizetés esetén hívj bennünket. Az előleg befizetése után kapsz tőlünk egy előlegszámlát!
  5. Figyelj arra, hogy a jelentkezés önmagában nem jelenti azt, hogy bent vagy az utazó csoportban! Ahhoz feltétel, hogy az előleget ki kell fizetned az előleg-bekérő megkapása után, csak ekkor tudjuk biztosan a szándékod, hogy el fogsz jönni.
  6. Az előleg befizetése és az előlegszámla kézhez kapása után küldünk egy írásbeli szerződést is, amit vagy a honlapról tölthetsz le (és behozod vagy aláírva visszaküldöd, mait mi is aláírunk és elküldünk neked) vagy személyesen az irodában írsz alá.
  7. Mindezek után már csak a maradék részvételi díjat kell kifizetned (ha előleget fizettél), amikor szólunk (általában 6 héttel az indulás előtt), és indulhat a túra!

Ennél részletesebben is tájékozódhatsz, olvasd el az ÁSZF-et!

A szerzőről

client-photo-1
Csaba
55. évem pedálját taposom, a bike4fun vállalkozás vezetője, túravezetője vagyok. Hobbim a munkám. Szabadidőmben tekerek és / vagy a családdal vagyok.