Bringaexpón a bike4fun
Oakley Radar Pace okosszemüveg

A tavasz első biztos jele a rendszeresen március elején, a bicajos szezon kezdetén megrendezett Bringaexpó, amelyet idén is, mint mindig a Hungexpon rendeznek meg március 3-5. között. A bike4fun is ott lesz, reméljük, hogy minél többetekkel találkozunk ott!

Megtaláltok bennünket a G pavilonban, a passzázs felőli főbejárat mellett, balra.

Miért érdemes hozzánk ellátogatni?

1. Kérdezhettek tőlünk a túrákról, ismerkedhettek velünk. Független tanácsokat adunk kerékpár-témában, akár abban, hogy milyen bicajt érdemes venni.

2. Az útjainkra a helyszínen kedvezményesen áron foglalhattok!

3. Nagy értékű, márkás bicajosszemüveg-utalványt kaphattok, amelyet többek között Oakley vagy akár Ray-Ban márkákra válthattok be!

 

4. Kisorsolunk egy iPod Shuffle-t azok között, akik regisztrálnak nálunk!

5. Megnézhetitek és kipróbálhatjátok az Oakley Radar Pace okosszemüveget. Mi már kipróbáltuk, meghökkentő, futurisztikus és még jól is néz ki! 3in1: napszemüveg, kompjúter és bluetooth fülhallgató! Hamarosan tesztet is olvashatsz róla nálunk!

6. Tesztelhetitek egyik gyönyörű, szíjhajtású, agyváltós BMC alpenchallenge kerékpárunkat, amivel akár a túráinkon is tekerhettek. Nézd meg a galériát!

7. A gyerekekre is gondoltunk: tanulóbicajok és retro gyerekkerékpárok várják a nyergükbe pattanó kicsiket!

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a hírekről!

Túráinkat ezen az oldalon tudjátok megnézni!

 

A szerzőről

client-photo-1
Csaba
55. évem pedálját taposom, a bike4fun vállalkozás vezetője, túravezetője vagyok. Hobbim a munkám. Szabadidőmben tekerek és / vagy a családdal vagyok.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?