Kik vagyunk, mit akarunk?

A Bike4fun biciklis túrák szervezésére alakult családi vállalkozás, amelyet az aktív pihenést, a természetet, a biciklizést és idegen tájak megismerését előnyben részesítő és kedvelő emberek számára hoztuk létre. Hisszük, hogy kikapcsolni és kikapcsolódni a legjobban zöld dombok közt, két keréken, jó társaságban tekerve lehet. A vidék csendje, a rétek illata, a dombok, hegyek háttere, a kerék surranása az aszfalton – nem is kell ennél több!

Kalandunknak két összetevője van, mindkettőt évek óta űzzük. A kerékpározás szeretetét gyerekkorunkból hoztuk és az elmúlt 20 évben folyamatosan műveltük. Eleinte a hegyek ösvényeit jártuk mountenbike-kal, majd országúti bringával az utak aszfaltjait koptattuk kilométerek ezrein keresztül. A túrák helyszínét turistaként évek óta járjuk, hol gyalog, hol bicajjal. Kedvencünk Toszkána, nincs olyan szeglete, amit ne jártunk volna be, az elmúlt években évente több alkalommal. A bicajos utakat magunk jártuk végig, többször.

Mit kínálunk? Szervezett aktív, biciklis turizmust, ahol készen kapsz minden szolgáltatást: aktív, sport jellegű elfoglaltságot, szép tájakat, átlagnál jobb szállást, finom italokat, ételeket. Neked csak a belefektetett energiát kell adnod, hogy az élmény teljes legyen. Az akadályokat leküzdve, a gyönyörű tájban és a jó társaságban teljes lesz az elégedettséged.

Mivel családi vállalkozásként indultunk, a fokozatos növekedésben hiszünk. Az első években két területre koncentráltunk: áprilistól júniusig és szeptembertől augusztusig Toszkána (Olaszország), júniustól augusztus pedig az osztrák Alpok tekerhető útjait kínáltuk. Az azóta eltelt években folyamatosan bővítjük a kínálatot. Ausztriába egyre több túrát szervezünk, vannak hosszabb, kitartást igénylő kihívás túráink (Via Francigena, Toszkán Heroika) és ma már hazai pályának tekintjük Szlovéniát, ahova több túrát is szervezünk. Az országútisok felé is nyitottunk több túrával.

Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődésed és velünk tartasz!

Ezen az oldalon megtalálhatod az összes információt rólunk (képeket is 🙂

A szerzőről

client-photo-1
Csaba
55. évem pedálját taposom, a bike4fun vállalkozás vezetője, túravezetője vagyok. Hobbim a munkám. Szabadidőmben tekerek és / vagy a családdal vagyok.