Csaba

Ikonikus hágókon Szlovéniában és a Dolomitokban

Ez a túra valóban kiérdemli az 5/5-t a kihívást illetően, de még egy osztályzatot: 5*. Olyan országúti kerékpáros paradicsomba csöppentünk, amit Roglic, Pogacar és Nibali nevei fémjeleznek. Aki felejthetetlen élményekre vágyik hegyek, sziklák, katlanok és völgyek között, az vegyen részt a következő túrán. Mert bízom benne lesz következő, hisz ennyi élményt képtelenség volt egyszerre befogadni. Túravezetőnk, Csaba tökéletesen előkészített mindent, támogatott minket, nekünk tényleg csak mászni, gurulni, izzadni, gyönyörködni a tájban és mosolyogni kellett. No meg jókat enni pótolva az elégetett kalóriát. Szenzációs túra, nagyon jó kis csapattal, örök élmény!

Gábor

Alpok - Adria kerékpártúra júliusban

Ezen a túrán tekertem meg az idei 2000. kilométerem, de ennek ellenére volt bennem egy kis félsz az Alpokon történő átkelés miatt. Voltak benne jó kis emelkedők, de akiben van egy kis akarat, és jó kondival rendelkezik, minden további nélkül tudja teljesíteni! Maga a túra útvonala egyszerűen frenetikus! Nem hiába választották 2015-ben a legszebb európai kerékpáros útvonalának. A túra szervezettsége tökéletes volt, nekem minden igényemet kielégítette. Jó szállások, étkezési és városnézési lehetőségek. Ezek teljesüléséhez természetesen szükségünk volt túravezetőnkre Csabára, és segítőtársára Petire. Csaba egyszerűen mindent tud a kerékpározásról, és nála jobban nem sokan ismerhetik a környéket. Mindig tudta hol kell megállni egy jó kávéra, pizzára, ebédre…Nekem az egész túra olyannyira egy adrenalinbomba volt, hogy a túra végén legszívesebben elindultam volna visszafelé Salzburgba. Egy szó mint száz, remek hét volt! Biztosan találkozok még a bike4fun csapatával! I’ll be back!

Attila

TranszSzlovénia

Nagyon jó túra volt bár nekem ez volt Csabával a 4. alkalmam, de a mostani még elképesztőbb volt, mint a többi. A Predil-hágó meg a Mangart valami eszméletlen élmény volt számomra.
De a többi napnak sincs szégyenkeznie. Volt itt Grand Fondo meg völgy bringázás is. Profin összerakott és felépített útvonalak voltak alacsony forgalmú utakon. A csapat is príma jó volt.

Köszönöm Csaba és Miki!

5*

Budai Judit

TranszSzlovénia

Én is harmadszor tartottam a b4f csapatával. Csak szuperlativuszokban tudok írni. Az idén egy betegség miatt felkészületlenebbül indultam el erre a nehéz túrára. Csaba és Miki mindent megtett, hogy ennek ellenére is végig tudjak menni. Egyszerre voltak motiválóak, pszichológusok, lelkesítők! Csaba túravezetése brilliáns, minden lényeges információt elmond az útvonalról, a látnivalókról, a technikai segítség folyamatos. A szállások hibátlanok. Az, hogy ezen a túrán tökéletes volt az összhang az utasok között is, már csak hab a tortán!
Mikit most ismertem meg, rendkívül segítőkész, szerény, minden segítséget megkaptam tőle is!
Terveim vannak még veletek b4f! 😉😃🚴‍♀️
Bátran ajánlom a csapatot annak, aki szereti a bringázást és a természetet!

Csaba Varga

TranszSzlovénia

Először voltam “dimbes-dombos” túrán. Kezdjük a tényekkel: 5 nap tekerés, 380 km táv és 5700 m szintemelkedés. Folytassuk az élményekkel: és itt most bajban vagyok, mert nem lehet leírni. Ezt látni kell, ott kell lenni és élvezni, hogy része vagy a természetnek. És azért tudtam élvezni a túra minden pillanatát (még egy nagyobb bukás mellett is), mert tökéletesen elő volt készítve az utunk. Csaba és Miki mindent megtett, hogy a mászások, amikből bőven jutott, ne szenvedés, hanem élmény legyen. Amikor pedig pihennünk kellett, azt is megfelelő környezetben és kiszolgálás mellett tehettük. A túra időzítése tökéletes, júliusban már szívesen megy az ember könnyű bicós szerelésben 1000 méter fölé.
Köszönöm a Bike4Fun csapatának, hogy 55 évesen részese lehettem ennek az élménynek. Erre az útra fel kell készülni az biztos, de bőven megérte!

Üdv,
Csaba

Dóra Tanka

TranszSzlovénia

Harmadszor voltam a bike4fun csapatával bicajozni. A képek valósággá váltak amiket a leírásban láttunk, meseszép helyeken tekertünk. Profi szervezés, a túra az első perctől kezdve fel volt építve, így nagyon jól bírtuk a sorozatterhelést. A szállások barátságosak, tiszták és mindig gyönyörű panorámára ébredtünk. Ha a bicajunkkal probléma adódott s.o.s. segítséget kaptunk. Rengeteg érdekességet mesél a Csabi a városokról, történelemről, látnivalókról, a kisujjában van az egész térkép. Mindig törekszik arra, hogy a legszebb oldaláról mutassa meg nekünk az adott helyet. Ha valaki lassabb, azt bevárja, mindig biztonságban éreztem magam. Rengeteget tanultam tőle a kerékpározásról, a szervízelésről és az erőnléti felkészülésről. Szívesen osztja meg a tudását, mindig készségesen válaszol. Idén a Miki volt velünk, aki segítette a túrát, profi triatlonos, leesett az állam amikor megtudtam, hogy egy nap alatt 10.000 m szintkülöbséget tekert. Mindenben segített, akár technikai dologról volt szó, vagy a nehéz bőröndök cipeléséről. Aki szeretne egy feledhetetlen élményt, akár a párjával, akár egyedül, mert nincs kivel bringáznia, annak bátran ajánlom a bike4fun csapatát, nem fog csalódni! 🙂❤️🚴‍♀️🤗🏞️❤️
Köszönöm Nektek mégegyszer az elmúlt öt napot, remélem nemsokára megint együtt tekerünk valamerre!
Puszi Dóri🤗😙

Kovács Tamás

Millenniumi vasútvonal, Bled és a Vintgár-szurdok (május vége)

Sziasztok!
Tökéletes helyszín, jó levegő, távoli havas hegycsúcsok, erdős völgyek kristálytiszta vizű patakokkal, sziklákon átfutó alagutak, hegyeket összekötő hosszú hidak és minden, ami tökéletessé tudja tenni a bringázás élményét, nem csak profiknak, mindez páratlan infrastruktúrával. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetet és kikapcsolódásra vágyik a hétköznapi pörgésből egy hosszú hétvégére vagy unja már a városi nyüzsgést. A kiszolgálás teljes és rugalmas, a bringák felszereltsége az útra tökéletes, ne hagyjátok ki. Köszönöm az élményt, szuperek vagytok. 🙂
Üdv,
Tamás

Losonczi Kati

Millenniumi vasútvonal, Bled és a Vintgár-szurdok (május vége)

Valóban tökéletes kikapcsolódás,egység érzés,néhány nap egybefonódva a természettel,kis kihívásokkal ,aktív pihenéssel.4nap alatt rengeteg élmény és látnivaló!Minden tökéletes volt!Köszönjük!Üdvözlettel:Kati

Zsuzsi és Gábor

Millenniumi vasútvonal, Bled és a Vintgár-szurdok (május vége)

Gyönyörű helyeket ismerünk meg, amit autóban ülve soha nem tapasztaltunk volna meg. Leírhatatlan érzés, amikor csak tekersz, közben egy kis patak kísér végig az utadon, a táj pedig katalógus borítókra kívánkozik. A szervezés magas színvonalú, és mégis családias hangulatú. Tökéletes hétvége.

Pálinkás Szilvia

Székelyföldi biciklis körút - félpanzióval

“Mi egy vérből valók vagyunk”
S igen, valami furcsa, s egyben megmagyarázhatatlan bizsergető érzés keríti hatalmába az embert, amikor kb. 600 km-re az otthonától “Jó napot, Adjon Isten” s hasonló szavak közepette üdvözlik a hóbortosnak tűnő kerékpárral érkező turistát!
Erdélyorszàg maga a csoda! Az egeket szelő fenyőerdők, a teraszos művelésnek köszönhető festői tájak, a hegygerincen vonuló birka nyájak, a legelésző tehéncsordák mind- mind újra felteszik a kétkedőknek a kérdést: tényleg átélhetjük mindezt a jelenünkben!
Igen!!!
A Hargitai hegyek tekintélyt parancsoló láncai, a Csíki medence ölelő dombjai szüntelenül végigkísértek kerékpározásunk napjai alatt!
Köszönet az idegenvezetőnknek Albert Istvánnak, hogy ilyen alapos történelmi ismeretekkel és mesebeli mondákkal színesítette az ittartózkodásunkat!!
Köszönet Nyika Istvánnak, ki a háttérben mindvégig ott állt rajra készen, hogy élményeink “árja” sebesen folyjon és Dénes Enikőnek ki mint észrevétlen árnyék szervezte az adminisztrátori teendőket.
Köszönjük azt a vendégszeretetet, amelyben nap mint nap részesítettek bennünket, s a gasztronómiai kényeztetésünkről se feledkezzünk meg, mikor korgó gyomrunk éhségét kedves szállásadóink konyhája enyhítette!
Át kell élni, bele kell szippantani, meg kell kóstolni, s mindezt jól elraktározni!
Mert kell az élmény, mégha körbe is kell tekerni érte a fél világot!!!

Nándor és Szilvia

István

Közép-Toszkána szeptemberben

Gyönyörű vidék, fantasztikus kerékpár kultúra. Nagy-nagy köszönet a túravezetőknek a jó társaságért és a mindenre kiterjedő támogatásért! Nekik köszönhető, hogy végig tekertem egy olyan nehéz túrát, amilyet még soha azelőtt. És az egy hét minden pillanatát élveztem. Teljesen feltöltődtem.

Laci

Közép-Toszkána szeptemberben

Csodálatos környezet, sportértékű tekerések, finom ételek és borok. Szuper a túravezetés. Igazi kikapcsolódás fejben. Egy hét alatt azt is elfelejtettem, hogy hol dolgozom 🙂

Judit

Alpok - Adria kerékpártúra júliusban

Gyakorlott biciklistaként jöttem, egy remekül megtervezett útvonalat, emberi és segítőkész túravezetést kaptam. Az már csak hab volt a tortán, hogy a csapat összetartó, “jó fej” emberekből állt. Bakancslistámon szerepel még bike4fun út! Köszönet ezért a szuper aktív nyaralásért!

Dr. Bertleff Mónika

Toszkána szívében májusban (Siena)

Minden igényt kielégítő, profi szervezés, pazar szálláshely, változatos túrák csodás kulisszák között, ínycsiklandó toszkán vacsorák, borok.

Ajánlom mindazoknak, akik szívesen tekernének a toszkán táj adta változatos, szemetgyönyörködtető terepen, ódon városkák között meg-megállva, esténként szívesen töltekeznek jó helyen, olaszosan, jó társaságban.

Nem ajánlom azoknak, akik kosztümös városnézős biciklizésre vágynak, könnyű terepen.

Extra: Csaba és Balázs mindent tudnak a biciklikről, a biciklizésről; számíthatsz rá, hogy nem sajnálják megosztani veled!

Zsuzsi

Millenniumi vasútvonal, Bled és a Vintgár-szurdok (május vége)

Ez volt az első kerékpártúránk a bike4fun szervezésében, és nagyon élveztük! A szervezéssel, szállással, programokkal minden rendben ment, rugalmasak voltak a szervezők, a táj pedig végig gyönyörű volt. Mindenképp érdemes részt venni ezen a túrán, még akkor is, ha valaki nem gyakorlott kerékpáros. Nem nehéz a terep, és nagyon szép helyekre juthatunk el. Nekem felülmúlta minden elvárásomat, és biztos, hogy nem ez volt az utolsó túránk. 🙂

Kacsák Jánosné (Zsóka)

Millenniumi vasútvonal, Bled és a Vintgár-szurdok (május vége)

Ez a négy nap messze felülmúlta várakozásunkat! Mivel “bakancslistás út” volt, ezért egyből az élre ugrott. Az út minden percét élveztük! Rengetek fotót készítettünk, amelyek megnézésével felidézhetjük a megörökített pillanatot. Köszönjük a profi szervezést, a közvetlenséget, és a lehetőséget, hogy bekerülhettünk ebbe a team-be.

Cselőtey Edina

A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)

Csaba + Bike4fun.hu = Bringa és Toszkána szerelem!!!!! ??‍♀️?? A Via Francigena óta tudtam, hogy fogok még Veletek tekerni valamelyik Toszkán túrán. Maremma/Elba is egy csodálatos út volt. Gyönyörű helyek, örömtekerések, hamisítatlan olasz ételek, borok, kávék, és egy Szuper Csapat!!!! ?Köszönöm, hogy Veletek élhettem meg!!!! Ééééssss visszatérek!!!!!! ??
Edina

Attila

A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)

Kedves ,személyes segítőkészség lazasàg ,de igazi profizmus?. Gyönyörű
helyek …Igazi síklàs ..szép àllati lejtők…érdekes làtnivalók túràk..Mi kellhet még??????Hej!!
Köszönöm Csabànak a hozzàm való türelmét ?és mindenkinek aki velünk túràzott szuperek voltatok.

Petra

A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)

A Maremma-Elba túra volt a 3. utunk a Bike4fun csapattal és ezúttal sem csalódtunk! A helyszín csodálatos, kicsit más mint a képeslapokról ismerős klasszikus toszkán táj de legalább olyan gyönyörű, Elba pedig igazi különlegesség.
A szervezés profi, Csaba szinte minden fűszálat, kanyart, jó éttermet ismer, mindenkire figyel, a programot úgy alakítja hogy a csapat igényeinek és képességeinek leginkább megfelelő legyen. Van idő pihenni, frissíteni ha épp arra van igény de ha jól haladunk lehet hosszabb is a nap, a lényeg hogy minden km-t élvezzünk, még az emelkedőket is 🙂
Csabát és a Bike4fun-t szívből ajánlom mindenkinek aki szereti az aktív kikapcsolódást, a szép tájakat és a jó ételeket.
Köszönjük a sok élményt!

Perjés Zsófi

Via Francigena: Luccától Rómáig két keréken (9 nap!)

Nagy élmény volt ezen a csodálatos zarándokúton végigtekerni. Míg a 480 km-t megtettük, láttunk csodaszép tájakat, gyönyörű toszkán kisvárosokat, tekertünk tükörsima aszfalton és poros köves utakon, ahol a hátizsákos zarándokok gyalogoltak, és miközben Róma felé bicikliztünk, a saját belső utunkat is végigjártuk.
Felemelő volt végigbiciklizni az úton és megérkezni Rómába a Szent Péter Székesegyházhoz, köszönjük ezt a csodálatos túrát!
Köszönjük Csabának és Milánnak a vezetést, a pazar reggeliket és a fotókat!!!

Szigeti Annetty

Via Francigena: Luccától Rómáig két keréken (9 nap!)

Az élet ott kezdődik,ahol a komfortzóna végetér…
Szeretet, Fájdalom, Mosoly és Könnyek, ezen az útOn Egyszer Fent …egyszer pedig Lent leszel!
Élj magasan és alacsonyan.
Mozogj és maradj nyugton.
Ragadd meg minden oldalát annak, aki vagy, és ÉLd a valódi igazságot!
Légy bátor, merész, spontán és hangos, és hagyd, hogy ezek kiegészítsék a képességeidet, hogy megtaláld a csendet, a türelmet, a szerénységet és a békét.
Célod pedig … az egyensúly legyen!

A bike4fun mindebben Téged szolgál!
Életreszóló élmény a 480 km minden pillanata,minden kilomérete!
Az ‘új’ világ rejtelmei a profi, tekerős vezetés után bárkié lehet…aki ÈLvezi!
Aki mer, az via francigena 😉
Örök hála Csaba,hogy beavattál & felfedezhettem ezt a kincset!
???‍♀️???

Cselőtey Edina

Via Francigena: Luccától Rómáig két keréken (9 nap!)

Hatalmas élményeket, testi és lelki feltöltődést kaptunk ettől a túrától. A gyönyörű Toscan táj és a szebbnél szebb városok a tekerés közbeni nehézségeket is feledtetni tudták. Örülünk, hogy egy ilyen szuper csapattal élhettük meg mindezt. Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket! Én személy szerint örökre hálás leszek Neked Csaba, hogy tartottad bennem a lelket és rávezettél arra, hogy “Ha a fejedben nincs kétség, az úton nincs akadály!” Kedves Csaba és Milán! Köszönjük Nektek ezt a profin megszervezett csodálatos utat! Edina és Karesz

Lohrmann Márta

Via Francigena: Luccától Rómáig két keréken (9 nap!)

A mai napon hazatérve, az élmények még frissek, de egy örök életre szólnak. Szívet, lelket és testet simogató és feltöltő érzés az amit a túra adott. A szervezés kimagasló minősége, a csodás szállások, a kitartó és vidám csapat, a lenyűgöző látvány, akár a világ kisebb ékszerdobozai szavakban szinte megfogalmazhatatlanok, de a szívben örök darabok.
Óriási köszönet a csapatnak, Csabának és Milánnak.

Márti

István Jandó

Alpok - Adria kerékpártúra júliusban

A felségemmel Nagykátáról vettünk részt a túrán, amely jól szervezett, jól vezetett, látványos és élményekkel teli, kalandos út volt. Szép helyeken, vadregényes tájakon, helyeken és völgyeken át vezetett a túránk. A társaság remek volt, már az első napon összebarátkoztunk és az egész úton nagyon jól éreztük magunkat együtt. A nehézségeket legyűrve az összetartás, sok humor és vidámság is jellemezte az utat.
A túravezetőnk CSABA mindent megtett annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat és neki valamit a segítőjének Milánnak köszönhetően a túra zavartalanul, probléma mentesen fejeződött be. Reméljük, hogy máskor is lesz még alkalmunk Csabáékkal túrázni és mindent köszönünk nekik!
István és Kati

Erzsó

Alpok - Adria kerékpártúra júliusban

Csodálatos élmény volt “alföldi indiánként” megtekerni ezt az utat. A szervezésről, túravezetésről csak legekben beszélhetnék… Nagyon jól moderált, sok-sok plusszal megtűzdelt út volt a 2018 júliusi Alpok-Adria túra. A túravezetők nagyon figyelmes, kellemes emberek, maximálisan odaadással, törődéssel tették élvezetessé ezt a túrát. Köszönet Csabának és Milánnak, no és a kedves túratársaknak!
Kívánom, hogy még nagyon sok éven keresztül, sok-sok túrázó élvezhesse a Bike4fun programjait! Remélem még találkozunk!
Jó hogy vagytok!
E

Laci

Dráva menti kerékpártúra

Kedves Csaba!
Szuper túra volt a Dráva menti. Kiváló volt a szervezés, az útvonaltervezés, a szállások is kényelmesek voltak. Először voltam veled túrán, de ezután minden évben számíthatsz rám.
Gratulálok!
Maradjatok mindig ilyen családias és ügyfélközpontú cég!
Sok sikert kívánok!
Laci

István

Dráva menti kerékpártúra

Fantasztikus élmény volt. Egy hét bringázás mesebeli környezetben, eddig sehol máshol nem tapasztalt minőségű infrastruktúra, és hibátlan szervezés mellett. Csak arra kellett figyelni, hogy tekerjek és gyönyörködjek a tájban. Az első szervezett, hosszabb távú kerékpártúrám volt, de bizonyos, hogy lesz még több is.

Kati és Elisz

Toszkána szívében májusban (Siena)

Kedves Bike4fun!

A túránk végén azt kértétek, mondjuk el Nektek, mi tetszett ebben a néhány napban és mi nem. Valójában alig akadt olyan momentum, amelyről kedvezőtlenül kellene nyilatkoznunk. A legtöbb dolog úgy alakult – úgy alakítottátok -, hogy akkor és ott fel sem tűnt, milyen különleges dologban van részünk: magától értetődőnek látszott minden. Így, utólag belegondolva viszont látszik, hogy mennyi munkátok, odafigyelés, gondosság, tudás, helyismeret, felkészültség és rugalmasság volt mögötte. Minden mozdulatotokban, döntésetekben érezni lehetett, hogy a mi kényelmünk, a nekünk nyújtott élmény a legfőbb cél.

A részletekről lehetne még hosszan beszélni – a lenyűgöző tájról, bájos városkákról, a jó társaságról, a jó minőségű, legtöbbször„aligautós” utakról, kilométerekről, a vártnál küzdelmesebb emelkedőkről, a kis „puklikról” –, de azt megírták, megírják majd mások. Én azt hadd emeljem ki, hogy a hazaérkezés után egy ideig még kerestük a helyünket; hiányzott minden, amit ez a néhány nap jelentett. Talán azért, mert – közhely ide, közhely oda – ez több volt, mint egy kerékpártúra!
Köszönjük! (reméljük folyt. köv….)

Neer Ildikó

Toszkána szívében májusban (Siena)

Fantasztikus egy hét volt! Örök élmény marad. Nézhettem volna egy szélvédő mögül, turistabuszból, kocsiból, ahogy elsuhan a toszkán táj, de soha nem éreztem volna ennyire magaménak.
Mi tette különlegessé az élményt? Egyrészt, hogy a bike4fun csapata felderítette és elérhetővé tette, hogy olyan utakon jussak el ezekre a képeslapokon megcsodált vidékekre, melyeken valóban benne lehettem Olaszország legtöbbet fényképezett tájaiban. Másrészt az energia, munka, amivel minden egyes nap felmásztam azokra a néha végtelennek tűnő emelkedőkre, tette számomra annyira értékessé a megszerzett élményeket, melyek mostantól örökre velem maradnak! 🙂 … és ez az, ami megfizethetetlen. Köszönöm még egyszer, hogy ott lehettem -majdnem lemaradtam – de a fiúk megoldották ezt is! 🙂

Kugler György

Toszkána szívében májusban (Siena)

Szuper volt! Kiváló szervezés, hibátlanul működő bringa, a túravezetők tökéletes helyismerete, rugalmasság, semmi rohanás, minden nap más és más, hihetetlen szép táj, igazi kikapcsolódás. Még kibírtam volna néhány napot…. Gratulálok és köszönöm Csabinak és Balázsnak! Szóljatok, ha ismét menni kell!

Z.Zoli

A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)

Zsuszi és Nóri leírásához sok újat nem lehet hozzátenni. Profi szervezés és túravezetés, csodálatos táj, kiváló konyha, nagyszerű túratárs-csapat. Teljesíthetők, bár nem könnyűek a napi távok és szintek. Minden mászáshoz a fent várható látvány és az azt követő leszáguldás előöröme – na meg a jó olasz espresso 🙂 adta az erőt.
Amikor először néztem ennek a túrának a leírását, végigkattintgattam a tavalyi fényképeket is. Most így utólag ismét végignézve, szinte hihetetlen, hogy ezeket a gyönyörű helyeket a múlt héten személyesen is megélhettem.
Egy dolog, ami beárnyékolta a túrámat: Ha nincs az a kapkodás a komp indulása előtt Piombino-ban, most is meglenne a fényképezőgépem. Mindenesetre Csaba ezúttal is profi módon segített a hajó személyzeténél valamit elérni, nem rajta múlt.

Köszönöm a túrát és a rengeteg élményt!

Koncz Edina

A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)

Kedves Csaba!
Ezúton szeretném neked megköszönni ezt a fantasztikus élményt, amit a Toszkàna- Elba biciklitúrával okoztál nekem! Én már 3x-ra jártam Toszkánában, de most először kerékpárral. Ez az élmény természetesen más volt mint az előzőek, mert a táj szépsége tapintható volt annak közelsége miatt. Valóban azt éltük át, amit ígértél nekünk. A profizmusod párosulva a türelmeddel és az igényességeddel,ma már ismeretlen fogalom!
Gratulálok az egész stábnak, jó, hogy létrehoztátok ezt a csapatot mindenannyiunk örömére!

Nóri

A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)

Nekem „A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)” elnevezésű április végi volt életem első bringás utazása és állítom, hogy nem az utolsó!
Ahogy a leírás is ígéri elhagyatott tájakat, türkiz tengert, elbűvölő városokat ismerhettem meg a túra alatt. Rengeteg élménnyel, illattal, ízzel lettem gazdagabb. Csak ajánlani tudom Csabát a túravezetőnket és a bike4fun csapatot az aktív pihenés kedvelőinek!

Müller Zsuzsa

A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)

Immáron másodjára mentem Csabáékkal bringázni, ezúttal az Elba/ Maremma túrára. Az útvonal ismét szuper volt, minden nap tartogatott számunkra újabb csodás helyeket.
Csaba hihetetlen türelmes és profi. Nem csak a útvonalakhoz, azok nehézségi szintjéhez ért tökéletesen, de azt is tudja, hogy melyik eldugott, pici étteremben kedves, vagy éppen mogorva a pincér. Ha a csapat kipurcant, mindig volt másnapra olyan program a tarsolyában, ami kultúrális élményekkel töltött fel minket. Türelemmel visel minden nyűgösséget és vég-nélküli kedvesség-tartalékai vannak.

Köszönöm ezt a csodás hetet Csabának és az egész Bike4fun csapatnak!

Annyira jó volt, szívem szerint már ma visszamennék (pedig csak tegnap este jöttünk haza).

Attila

A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)

Én is idén tavasszal vettem részt ezen a túrán! Eszméletlen az egész hely, Toszkána valami hihetetlen. A képekről sajnos nem jön vissza az egész. Akinek van lehetősége mindenképp próbálja ki! Nem fog csalódni! Elbáról meg annyit, hogy lenyűgöző! Azt semmikép se hagyjátok ki!
Amit én is kiemelnék, hogy Toszkánában az emberek nagyon vendégszeretőek és az utakon az autósok nagyon előzékenyek.
Furcsa volt hazajönni…

Csaba vérprofi, minden szempontból (túravezetés, szervezés és helyismeret).
Köszönöm az élményt! Nekem nem ez volt az utolsó! 🙂

Összességében 5*!

Zsuzsa

A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)

Idén tavasszal vettem részt ezen a bicikli túrán, amire az út nehézségi fokát böngészve egy kicsit készültem, kis pilisi tekeréssel. Egyébként normál, családi bicajozó, sportot kedvelő anyuka vagyok, aki egy hirtelen ötlettől vezérelve elmerészkedtem erre a túrára. Kicsit féltem, hogy nem tudok lépést tartani a fiúkkal, de úgy érzem sikeresen helytálltam. ” Megmásztunk” nagy kaptatókat, de cserébe mindig gyönyörű tájakon találtuk magunkat. Elba tényleg fantasztikus hely, kihagyhatatlan színfoltja volt a hetünknek. Amit, még kiemelnék az a toszkán emberek vendégszeretete és az ínycsiklandozóan finom gasztronómiai élmény, amiben szintén részünk volt. Csaba a vezetőnk hihetetlenül figyelt ránk és mindent megtett, hogy mi jól érezzük magunkat és arra is ügyelt, hogy az útvonalak megfeleljenek a mi teherbírásunknak… Köszönöm az élményt!

Zsolt

A toszkán tengerpart Elbával (Maremma)

Én most voltam májusban ezen a túrán. Én mint városi bringán sokkolva tapasztaltam , hogy Toszkánában vannak dombok 🙂 amik nekem már hegyeknek tűntek. Az első sokk után viszont fantasztikus túráink voltak, Csaba mindenben támogatott az emelkedőkön feltolt (bátorított hogy sikerülhet). Nyugi ennyire nem vészes, de nekem aki eddig csak sík vidéken járt nagyon át kellett állnom. A programok nagyon színesek, ami itt szerepel az csak egy váz, Csabának van legalább 20-25 túrája mi közül lehet választani , felkészültség szerint. Elbát viszont ki ne hagyjátok, ESZMÉLETLEN !!! Onnantól kezdve hogy Portoferraioban leszállsz a kompról egy összefüggő élménybomba. Az utak azért vannak tavasszal meg ősszel , mert ekkor nincs szezon Toscanában és nyugodtan lehet tekerni. Egyébként Toscanában tekerni teljesen más mint itt, legalább is Budapesthez képest teljesen más. Minden bringás mosolyog és integet egymásnak függetlenül, hogy országútin ül, tanya bringán vagy montin. Az autósok pedig olyan szinten figyelnek rád, és vigyáznak , hogy már néha zavaró volt 🙂 de könnyen megszoktuk.
Aki nem egész napos fekvést tervez a tengerparton hanem vállalja az AKTÍV pihenést mindennel együtt az mindenképpen próbálja ki. Fantasztikus élmény, most jöttünk vissza de már mennék megint..
Köszi CSaba