Gábor

Garda-tó

Immáron az ötödik túrám volt a bike4fun-nal. Úgy mint eddig, most sem csalódtam. Remek idő, remek társaság, remek szállás, remek mászások, remek lefelék, gyönyörű táj! Aki ilyesmire vágyik, ne habozzon, nevezzen!

Judit

Alpok - Adria kerékpártúra júniusban

Két hete jöttünk haza erről a túráról, de holnap újra visszamennék! Fantasztikusan szép környezetben tekerünk, nagyon jó csapattal! A túravezetőkkel maximálisan meg voltunk elégedve, becsülje meg őket a Cég, mert nagyon jók!

Rozgonyi Norbert

Mallorca áprilisban

2024.04.05-04-11. időszakban vettem részt a túrán. Első alkalom voltam szervezett túrán. Elején voltak kétségeim de minden kérdésemet megválaszolták. Nagyon jó csapatot sikerült kifognom.
Már a reptéri találkozás során kellemes beszélgetések alakultak. A szervezés szinte tökéletes, nem vártunk transzferre, azonnal átvehettük a szobákat és délután szabadon töltötte mindeni az idejét.
Másnaptól 5 napon keresztül tekerés különböző távok és útvonalak. A közös vacsora zárta általában a napot. Aki erős volt, őket Csaba tudta kísérni ha valaki lemaradt volt partnere és záró kísérője vagy Csaba ment érte vissza (nálam volt ilyen). Mindig csapatként biztattuk egymást. Az utak, a sok ezer bringás és az élmény felejthetetlen. És nem utolsó hogy barátságok köttettek. Máskor is megyek !

babud László
Miklós

Klasszikus Toszkána ősszel

Remek túra, sportos tekerések, napról napra növekvő teljesítmény (legalábbis én úgy éreztem fejlődöm), gyönyörű tájak, elbűvölő kisvárosok, emberek, hangulat, dupla vacsik, végtelen fagyik, teljesen ki tudsz kapcsolódni és mindezt egy remek csapattal! Nem volt könnyű, de minden perce megérte, szinte még haza se értem már mentem volna vissza.
Örülök hogy megtekerhettem a hetet. Köszönöm!

Klein László

Alpok - Adria kerékpártúra júniusban

Sziasztok!
Egy fantasztikus túrán vehettem részt, nagyon köszönöm. A két túra vezető, Peti és Soma mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat, ha változtatni kellett, megbeszéltük és rugalmasan megoldották. Remek csapat jött össze, jól összehangolódtunk. A túra nagyon szép helyeken ment végig, nekem nagyon tetszett. Remélem későbbiekben lesz lehetőségem újra elmenni az Alpok-Adria vagy más túrákra a Bike4fun csapattal.
Mindenkinek köszönöm ezt a nagyszerű élményt.

Ruff Szílvia

Via Francigena: kerékpárral Luccától Rómáig tavasszal

Minden évben a bike4fun-na túrázom. Ebben az évben a Via Francigena volt az út. Valóban nagy utazás. Kalandból minden napra jutott és a nevetésből is. Nagyon jó társaság, szervezés és a túra vezetők tudása vitathatatlan.

Ruff Szílvia

Via Francigena: kerékpárral Luccától Rómáig tavasszal

Minden évben a bike4fun-nal utazom. Ebben az évben a Via Francigena volt a túra. Valóban nagy utazàs. Minden napra volt kaland. Nagyon jó volt a tàrsasàg, szervezés, a túravezetők tudàsa vitathatatlan.

Mikulecz Erika

Via Francigena: kerékpárral Luccától Rómáig tavasszal

Életre szóló kaland! Profi szervezés, mindent megtettek a csoportért a túravezetők, maximàlis kényelem a kiutazàs pillanatàtól. Csakis a bike4fun!!

Vásárhelyi László

Toszkána országutisoknak

Emberbarát, segítő, ösztönző, bíztató, türelmes, kompromisszumkész túraszervezés, és vezetés!
Minden percét élveztük, szerettük.
Sikerült különböző tempójú, erőnlétű, egymás számára ismeretlen bringásokból 5 nap alatt egy csapatot kovácsolni. Mindenkire jó szívvel emlékszünk.????
Köszönjük!

Veverán Mónika

Via Francigena: Luccától Rómáig (okt.)

Csodálatos volt! A táj, a látnivalók, a szállások, az ételek-italok (fagyi), a társaság, a szervezés, egyszerűen minden hibátlan!
Nagyon köszönöm az élményt, a törődést, a nehezebb helyzetekben is segítő együttműködést. Profi csapat, és tökéletes helyszín. Imádtam.

Mark Ryder

A toszkán tengerpart Elbával, Luccával és Maremmával (9 nap!)

Harmadszor voltam a bike4fun-nal kerékpártúrán, de nem utoljára!
Toszkána, kicsi eső (na jó…egy egész nap zuhogott, de itt más érzés elázni.  ) napsütés, történelmi látnivalók, kíváló utak, szerpentinek, jó kis emelkedők, hosszú lefelé száguldások, hegyek, tengerpart, pizza, pasta, jó borok, sör, fagylalt, kíváló szállások… A végére egy igazi adrenalinbomba: Elba. Mi kell még? Aki jó bicajtúrát keresgél, ne tegye tovább! Menjen a bike4fun-nal! Köszi Csaba és Peti!

Miklós

A toszkán tengerpart Elbával, Luccával és Maremmával (9 nap!)

Nagyszerű túra, olyan helyeken melyeket egyedül nem valószínű hogy felfedezel. A túravezetők segítenek, motiválnak és tényleg minden csak fejben dől el, mikor az utolsó 400 méternyi emelkedőn már csak az akarat visz. Rengeteget tanultam önmagamról, határaimról, s reális képet kaptam felkészültségemről.
A táj, az ételek, az emberek kedvessége tényleg instant függőséget okoz, alig várod hogy visszatérhess. Nagyon örülök hogy részt vehettem, megérte kivárni hogy a helyzet újra lehetővé tegye a túra megtartását.
Köszönöm!

Z. Zoli

A toszkán tengerpart Elbával, Luccával és Maremmával (9 nap!)

Profi szervezés és túravezetés, lélegzetelállítóan csodálatos táj, kiváló konyha, nagyszerű túratárs-csapat. Teljesíthetők, bár nem könnyűek a napi távok és szintek. Minden mászáshoz a fent várható látvány és az azt követő leszáguldás előöröme – na meg a jó olasz espresso ? adta az erőt.
Ez immár az 5. túrám volt Csabával, azon belül is a 4. Toszkánában és biztosan nem az utolsó ?! Ahogy ezek a számok is mutatják, ide vissza „kell” térni.

Köszönöm a túrát és a rengeteg élményt!

H. Veronika

A toszkán tengerpart Elbával, Luccával és Maremmával (9 nap!)

Kedves Csaba! Köszönöm, hogy részt vehettem a túrán, amit kiválóan megszerveztél és vezettél.
A reggelik és a kiszolgálásunk osztályon felüli volt, köszönöm, csakúgy, mint a lánccserét és a gyönyörű fotókat.
H. Veronika

dr. Keresztesi Sándor

A toszkán tengerpart Elbával, Luccával és Maremmával (9 nap!)

50 évesen első komolyabb kerékpártúrám volt. Amatőrként érkeztem, komfort zónámat átlépve sok tapasztalattal gazdagodtam, kiváló túravezetőt ismertem meg Csaba személyében. Mindenkire figyelt, bátorított, erősített abban, hogy még a legnagyobb emelkedőket is meg tudjuk tekerni. A táj amit megismertünk tényleg olyan szép és lenyűgöző, mint a túra leírásnál szereplő képeken találhatók, vagy még szebb… Olyan helyeken jártunk, ahova egyedül biztosan nem jutottam volna el. Köszönet az élményekért!

Csaba

Ikonikus hágókon (Szlovénia, Dolomitok)

Ez a túra valóban kiérdemli az 5/5-t a kihívást illetően, de még egy osztályzatot: 5*. Olyan országúti kerékpáros paradicsomba csöppentünk, amit Roglic, Pogacar és Nibali nevei fémjeleznek. Aki felejthetetlen élményekre vágyik hegyek, sziklák, katlanok és völgyek között, az vegyen részt a következő túrán. Mert bízom benne lesz következő, hisz ennyi élményt képtelenség volt egyszerre befogadni. Túravezetőnk, Csaba tökéletesen előkészített mindent, támogatott minket, nekünk tényleg csak mászni, gurulni, izzadni, gyönyörködni a tájban és mosolyogni kellett. No meg jókat enni pótolva az elégetett kalóriát. Szenzációs túra, nagyon jó kis csapattal, örök élmény!

Gábor

Alpok - Adria kerékpártúra júliusban

Ezen a túrán tekertem meg az idei 2000. kilométerem, de ennek ellenére volt bennem egy kis félsz az Alpokon történő átkelés miatt. Voltak benne jó kis emelkedők, de akiben van egy kis akarat, és jó kondival rendelkezik, minden további nélkül tudja teljesíteni! Maga a túra útvonala egyszerűen frenetikus! Nem hiába választották 2015-ben a legszebb európai kerékpáros útvonalának. A túra szervezettsége tökéletes volt, nekem minden igényemet kielégítette. Jó szállások, étkezési és városnézési lehetőségek. Ezek teljesüléséhez természetesen szükségünk volt túravezetőnkre Csabára, és segítőtársára Petire. Csaba egyszerűen mindent tud a kerékpározásról, és nála jobban nem sokan ismerhetik a környéket. Mindig tudta hol kell megállni egy jó kávéra, pizzára, ebédre…Nekem az egész túra olyannyira egy adrenalinbomba volt, hogy a túra végén legszívesebben elindultam volna visszafelé Salzburgba. Egy szó mint száz, remek hét volt! Biztosan találkozok még a bike4fun csapatával! I’ll be back!

Attila

TranszSzlovénia

Nagyon jó túra volt bár nekem ez volt Csabával a 4. alkalmam, de a mostani még elképesztőbb volt, mint a többi. A Predil-hágó meg a Mangart valami eszméletlen élmény volt számomra.
De a többi napnak sincs szégyenkeznie. Volt itt Grand Fondo meg völgy bringázás is. Profin összerakott és felépített útvonalak voltak alacsony forgalmú utakon. A csapat is príma jó volt.

Köszönöm Csaba és Miki!

5*

Budai Judit

TranszSzlovénia

Én is harmadszor tartottam a b4f csapatával. Csak szuperlativuszokban tudok írni. Az idén egy betegség miatt felkészületlenebbül indultam el erre a nehéz túrára. Csaba és Miki mindent megtett, hogy ennek ellenére is végig tudjak menni. Egyszerre voltak motiválóak, pszichológusok, lelkesítők! Csaba túravezetése brilliáns, minden lényeges információt elmond az útvonalról, a látnivalókról, a technikai segítség folyamatos. A szállások hibátlanok. Az, hogy ezen a túrán tökéletes volt az összhang az utasok között is, már csak hab a tortán!
Mikit most ismertem meg, rendkívül segítőkész, szerény, minden segítséget megkaptam tőle is!
Terveim vannak még veletek b4f! ???‍♀️
Bátran ajánlom a csapatot annak, aki szereti a bringázást és a természetet!

Csaba Varga

TranszSzlovénia

Először voltam “dimbes-dombos” túrán. Kezdjük a tényekkel: 5 nap tekerés, 380 km táv és 5700 m szintemelkedés. Folytassuk az élményekkel: és itt most bajban vagyok, mert nem lehet leírni. Ezt látni kell, ott kell lenni és élvezni, hogy része vagy a természetnek. És azért tudtam élvezni a túra minden pillanatát (még egy nagyobb bukás mellett is), mert tökéletesen elő volt készítve az utunk. Csaba és Miki mindent megtett, hogy a mászások, amikből bőven jutott, ne szenvedés, hanem élmény legyen. Amikor pedig pihennünk kellett, azt is megfelelő környezetben és kiszolgálás mellett tehettük. A túra időzítése tökéletes, júliusban már szívesen megy az ember könnyű bicós szerelésben 1000 méter fölé.
Köszönöm a Bike4Fun csapatának, hogy 55 évesen részese lehettem ennek az élménynek. Erre az útra fel kell készülni az biztos, de bőven megérte!

Üdv,
Csaba

Dóra Tanka

TranszSzlovénia

Harmadszor voltam a bike4fun csapatával bicajozni. A képek valósággá váltak amiket a leírásban láttunk, meseszép helyeken tekertünk. Profi szervezés, a túra az első perctől kezdve fel volt építve, így nagyon jól bírtuk a sorozatterhelést. A szállások barátságosak, tiszták és mindig gyönyörű panorámára ébredtünk. Ha a bicajunkkal probléma adódott s.o.s. segítséget kaptunk. Rengeteg érdekességet mesél a Csabi a városokról, történelemről, látnivalókról, a kisujjában van az egész térkép. Mindig törekszik arra, hogy a legszebb oldaláról mutassa meg nekünk az adott helyet. Ha valaki lassabb, azt bevárja, mindig biztonságban éreztem magam. Rengeteget tanultam tőle a kerékpározásról, a szervízelésről és az erőnléti felkészülésről. Szívesen osztja meg a tudását, mindig készségesen válaszol. Idén a Miki volt velünk, aki segítette a túrát, profi triatlonos, leesett az állam amikor megtudtam, hogy egy nap alatt 10.000 m szintkülöbséget tekert. Mindenben segített, akár technikai dologról volt szó, vagy a nehéz bőröndök cipeléséről. Aki szeretne egy feledhetetlen élményt, akár a párjával, akár egyedül, mert nincs kivel bringáznia, annak bátran ajánlom a bike4fun csapatát, nem fog csalódni! ?❤️?‍♀️??️❤️
Köszönöm Nektek mégegyszer az elmúlt öt napot, remélem nemsokára megint együtt tekerünk valamerre!
Puszi Dóri??

Kovács Tamás

Millenniumi vasútvonal, Bled és a Vintgár-szurdok

Sziasztok!
Tökéletes helyszín, jó levegő, távoli havas hegycsúcsok, erdős völgyek kristálytiszta vizű patakokkal, sziklákon átfutó alagutak, hegyeket összekötő hosszú hidak és minden, ami tökéletessé tudja tenni a bringázás élményét, nem csak profiknak, mindez páratlan infrastruktúrával. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetet és kikapcsolódásra vágyik a hétköznapi pörgésből egy hosszú hétvégére vagy unja már a városi nyüzsgést. A kiszolgálás teljes és rugalmas, a bringák felszereltsége az útra tökéletes, ne hagyjátok ki. Köszönöm az élményt, szuperek vagytok. 🙂
Üdv,
Tamás

Losonczi Kati

Millenniumi vasútvonal, Bled és a Vintgár-szurdok

Valóban tökéletes kikapcsolódás,egység érzés,néhány nap egybefonódva a természettel,kis kihívásokkal ,aktív pihenéssel.4nap alatt rengeteg élmény és látnivaló!Minden tökéletes volt!Köszönjük!Üdvözlettel:Kati

Zsuzsi és Gábor

Millenniumi vasútvonal, Bled és a Vintgár-szurdok

Gyönyörű helyeket ismerünk meg, amit autóban ülve soha nem tapasztaltunk volna meg. Leírhatatlan érzés, amikor csak tekersz, közben egy kis patak kísér végig az utadon, a táj pedig katalógus borítókra kívánkozik. A szervezés magas színvonalú, és mégis családias hangulatú. Tökéletes hétvége.

István

Klasszikus Toszkána ősszel

Gyönyörű vidék, fantasztikus kerékpár kultúra. Nagy-nagy köszönet a túravezetőknek a jó társaságért és a mindenre kiterjedő támogatásért! Nekik köszönhető, hogy végig tekertem egy olyan nehéz túrát, amilyet még soha azelőtt. És az egy hét minden pillanatát élveztem. Teljesen feltöltődtem.

Laci

Klasszikus Toszkána ősszel

Csodálatos környezet, sportértékű tekerések, finom ételek és borok. Szuper a túravezetés. Igazi kikapcsolódás fejben. Egy hét alatt azt is elfelejtettem, hogy hol dolgozom 🙂

Pál Attila

Klasszikus Toszkána tavasszal

Idén májusban voltam ezen a túrán és hihetetlen egy élmény volt. Nagyon szép tájakon jártunk egy életre szóló kaland volt. Csaba pedig mindent tud Toszkánáról (hol kell fényképezni, hogy van jó kajálda, stb.) Én bátran ajánlom.

Judit

Alpok - Adria kerékpártúra júliusban

Gyakorlott biciklistaként jöttem, egy remekül megtervezett útvonalat, emberi és segítőkész túravezetést kaptam. Az már csak hab volt a tortán, hogy a csapat összetartó, “jó fej” emberekből állt. Bakancslistámon szerepel még bike4fun út! Köszönet ezért a szuper aktív nyaralásért!

Zsuzsi

Millenniumi vasútvonal, Bled és a Vintgár-szurdok

Ez volt az első kerékpártúránk a bike4fun szervezésében, és nagyon élveztük! A szervezéssel, szállással, programokkal minden rendben ment, rugalmasak voltak a szervezők, a táj pedig végig gyönyörű volt. Mindenképp érdemes részt venni ezen a túrán, még akkor is, ha valaki nem gyakorlott kerékpáros. Nem nehéz a terep, és nagyon szép helyekre juthatunk el. Nekem felülmúlta minden elvárásomat, és biztos, hogy nem ez volt az utolsó túránk. 🙂

Kacsák Jánosné (Zsóka)

Millenniumi vasútvonal, Bled és a Vintgár-szurdok

Ez a négy nap messze felülmúlta várakozásunkat! Mivel „bakancslistás út” volt, ezért egyből az élre ugrott. Az út minden percét élveztük! Rengetek fotót készítettünk, amelyek megnézésével felidézhetjük a megörökített pillanatot. Köszönjük a profi szervezést, a közvetlenséget, és a lehetőséget, hogy bekerülhettünk ebbe a team-be.

Perjés Zsófi

Via Francigena: Luccától Rómáig (okt.)

Nagy élmény volt ezen a csodálatos zarándokúton végigtekerni. Míg a 480 km-t megtettük, láttunk csodaszép tájakat, gyönyörű toszkán kisvárosokat, tekertünk tükörsima aszfalton és poros köves utakon, ahol a hátizsákos zarándokok gyalogoltak, és miközben Róma felé bicikliztünk, a saját belső utunkat is végigjártuk.
Felemelő volt végigbiciklizni az úton és megérkezni Rómába a Szent Péter Székesegyházhoz, köszönjük ezt a csodálatos túrát!
Köszönjük Csabának és Milánnak a vezetést, a pazar reggeliket és a fotókat!!!

Szigeti Annetty

Via Francigena: Luccától Rómáig (okt.)

Az élet ott kezdődik,ahol a komfortzóna végetér…
Szeretet, Fájdalom, Mosoly és Könnyek, ezen az útOn Egyszer Fent …egyszer pedig Lent leszel!
Élj magasan és alacsonyan.
Mozogj és maradj nyugton.
Ragadd meg minden oldalát annak, aki vagy, és ÉLd a valódi igazságot!
Légy bátor, merész, spontán és hangos, és hagyd, hogy ezek kiegészítsék a képességeidet, hogy megtaláld a csendet, a türelmet, a szerénységet és a békét.
Célod pedig … az egyensúly legyen!

A bike4fun mindebben Téged szolgál!
Életreszóló élmény a 480 km minden pillanata,minden kilomérete!
Az ‘új’ világ rejtelmei a profi, tekerős vezetés után bárkié lehet…aki ÈLvezi!
Aki mer, az via francigena 😉
Örök hála Csaba,hogy beavattál & felfedezhettem ezt a kincset!
???‍♀️???

Cselőtey Edina

Via Francigena: Luccától Rómáig (okt.)

Hatalmas élményeket, testi és lelki feltöltődést kaptunk ettől a túrától. A gyönyörű Toscan táj és a szebbnél szebb városok a tekerés közbeni nehézségeket is feledtetni tudták. Örülünk, hogy egy ilyen szuper csapattal élhettük meg mindezt. Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket! Én személy szerint örökre hálás leszek Neked Csaba, hogy tartottad bennem a lelket és rávezettél arra, hogy „Ha a fejedben nincs kétség, az úton nincs akadály!” Kedves Csaba és Milán! Köszönjük Nektek ezt a profin megszervezett csodálatos utat! Edina és Karesz

Lohrmann Márta

Via Francigena: Luccától Rómáig (okt.)

A mai napon hazatérve, az élmények még frissek, de egy örök életre szólnak. Szívet, lelket és testet simogató és feltöltő érzés az amit a túra adott. A szervezés kimagasló minősége, a csodás szállások, a kitartó és vidám csapat, a lenyűgöző látvány, akár a világ kisebb ékszerdobozai szavakban szinte megfogalmazhatatlanok, de a szívben örök darabok.
Óriási köszönet a csapatnak, Csabának és Milánnak.

Márti

Erika Szabó

Klasszikus Toszkána tavasszal

Kedves Csaba Útitársam! Minden szavaddal egyetértek, már mindent leírtál, amit én is szerettem volna. Gyönyörű táj, fantasztikus ízek, szuper csapat és tökéletes szervezés! Még a szakadó esős tekerés is szuper volt!
Kedves Csaba vezetőnk! Köszönöm a mindenre kiterjedő odafigyelésed, rugalmasságod, a motivációt. Igazad van, a hegyre fel tényleg fejben dől el, de azért a segítségeddel sokkal könnyebben ment. Akár azonnal újra nekifutnék Volterra emelkedőjének! Öröm és életre szóló élmény volt veled/veletek felfedezni Toszkánát!
ps: ….és tényleg kell a bicajos nadrág?

Horváth Csaba

Klasszikus Toszkána tavasszal

Egyszerűen csodás volt! A szállás, az útvonalak, a táj, a települések, mind-mind lélegzetelállítóak. A tekerés ilyen helyeken szinte észrevétlenné tette, hogy nem volt sík. Vagy fel, vagy le. Ennyi. Még most is a hatásuk alatt vagyok, bár lassabban telt volna az idő azon a héten. A vezetőink remekeltek. Amit Csaba hozzáadott a helyismeretével (mindíg tudott egy mégszebb helyet, egy mégjobb pizzát és mégszebb kilátást), a történetekkel, közvetlenségével és rugalmasságával, az tette tökéletessé az élményt. Na és az utastársak. Kívánni sem tudtam volna jobb társaságot. Remélem, hogy összefutok még velük. Hogy a Csabáékkal találkozom-e még? Na az tuti. Ha tehetném, már most indulnék is. Sebaj, majd jövőre! Addig is sok jó utat, sok sikert!

István Jandó

Alpok - Adria kerékpártúra júliusban

A felségemmel Nagykátáról vettünk részt a túrán, amely jól szervezett, jól vezetett, látványos és élményekkel teli, kalandos út volt. Szép helyeken, vadregényes tájakon, helyeken és völgyeken át vezetett a túránk. A társaság remek volt, már az első napon összebarátkoztunk és az egész úton nagyon jól éreztük magunkat együtt. A nehézségeket legyűrve az összetartás, sok humor és vidámság is jellemezte az utat.
A túravezetőnk CSABA mindent megtett annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat és neki valamit a segítőjének Milánnak köszönhetően a túra zavartalanul, probléma mentesen fejeződött be. Reméljük, hogy máskor is lesz még alkalmunk Csabáékkal túrázni és mindent köszönünk nekik!
István és Kati

Erzsó

Alpok - Adria kerékpártúra júliusban

Csodálatos élmény volt „alföldi indiánként” megtekerni ezt az utat. A szervezésről, túravezetésről csak legekben beszélhetnék… Nagyon jól moderált, sok-sok plusszal megtűzdelt út volt a 2018 júliusi Alpok-Adria túra. A túravezetők nagyon figyelmes, kellemes emberek, maximálisan odaadással, törődéssel tették élvezetessé ezt a túrát. Köszönet Csabának és Milánnak, no és a kedves túratársaknak!
Kívánom, hogy még nagyon sok éven keresztül, sok-sok túrázó élvezhesse a Bike4fun programjait! Remélem még találkozunk!
Jó hogy vagytok!
E

Müller Zsuzsa

Klasszikus Toszkána tavasszal

A szeptemberi túrán vettem részt, és hihetetlenül feltöltődve, boldogsághormonokkal telve jöttem haza. Csodás helyen volt a szállás (Montaione), és lélekzet-elállító helyeken tekertünk. Szívem szerint még több bringázás is belefért volna, de szegény Csaba nem tudott többfelé szakadni. Mindent tud a Toszkánáról, ismer minden kanyart, és az azokhoz fűződő tudnivalókat, nem beszélve a vezetési tudásáról, szóval abszolút biztos kezekben éreztük magunkat.
A táj gyönyörű, az illatok, a fények hihetetlenül szépek! egyetlen baj volt az úttal: túl hamar eltelt :-).
Mindent köszönök, olyan jó voooolt!!!!
Tavasszal megyek újra Veletek!