Milyen típusú helyeket foglalunk Nektek?

Szállások

Farmház Toszkánában

Farmház

Tipikus olasz szállás, amely a gyakorlatban főként a toszkán vidékre jellemző, régi farmok, családi gazdaságok, parasztházak felújításából alakult ki, innen a nevük: agrotourismo.  Általában a domb tetejére vagy oldalába, csodás helyen épült, nyugalmas, a város zajától, nyüzsgésétől elzárt szállástípus; aki csak egy hetet is eltöltött egy toszkán farmházban, örök életében visszavágyik ide.

Privát villa

Luxus, kényelem, csend – felsőfokon. A villák Olaszországban is, ahogy a világ minden táján a magas nívót jelentenek a vendég számára. A villák csodás területen, a nagyobb települések vonzáskörzetében épültek, minden luxussal felszereltek. A kertekben privát medence, napozóterasz, sok esetben egyéb sportolási lehetőség várja a pihenni vágyó kerékpárosokat.

Részletesen a privát villáról

Privát villa
Apartmanház

Panzió, apartmanház

Az Európában megszokott standard-eknek megfelelő szállástípusokat kínálja a turistáknak, választásunk az ár/érték arányban legkedvezőbb családi panziókra esett. Az osztrák családi szállások mindazt nyújtják a pihenni és sportolni vágyó turistának, amire egy aktív nyaralás során szüksége lehet: kényelmes, jól felszerelt szállást, kiváló helyi ételeket a helyi gazdálkodóktól.

Részletesen a panziókról, apartmanházakról