Minőségi kerékpárok kölcsönzése

Kerékpárbérlés

Az utasainknak a túráinkra, ha igénylik, díjmentesen biztosítunk minőségi cross kerékpárt. (Hogy miért érdemes a mi bicajainkkal jönni a túrára, ebben a cikkben leírtuk.)

Kerékpárjaink Gepida Alboin 700 CRS kerékpárok. Ez a bicaj ún. cross-bicaj, ami azt jelenti, hogy 28-as kerekével, kényelmes geometriájával és a minőségi alkatrészeivel arra tervezték, hogy gyors és sportos túrákat lehessen vele menni. 30 sebességes (3×10), ami optimális az emelkedőkhöz és a gyors lejtőkhöz is, szinte minden emelkedőt könnyűszerrel lehet vele teljesíteni.

A zárható (lockolható) teleszkóp biztosítja a kényelmet. A Shimano hidraulikus tárcsafékekkel hatékony a fékezés. A váltója is Shimano (LX és Deore), a gumija Schwalbe Smart Sam, ami jól gördül az aszfalton és a murván is, ha szükséges.

A kerékpárt három méretben is tudjuk biztosítani (46 – 150-170 cm, 52 – 165-182 cm, 56 – 180-192 cm).

Elektromos kerékpárt ezen az oldalon tudsz kölcsönözni.

Gepida Alboin 700
Gepida Alboin 700

Gepida Alboin 700 CRS:

 • Kerékpár méretek: 46 (150-170 cm), 52 (170-185 cm), 56 (180 – 195 cm)
 • Kerékméret: 28
 • Váltó:3×10
 • Váz: Gepida 6061 alumínium
 • Teleszkóp: Suntour NCX-D 700C LO 63MM
 • Kerék: Rodi Excalibur XC 28
 • Fék: Shimano BR-M396
 • Nyereg: SELLE ROYAL DARDO GEL HRC
 • Hátsó váltó: Shimano LX 10S
 • Első váltó: Shimano Deore 48-36-26
 • Gumi: Schwalbe Smart Sam 700X40C
 • Súly: 14.1 kg

Kerékpárbérlési díjak a saját túráinkra:

A kerékpárt saját szervezésű túránkra díjmentesen lehet kölcsönözni. Ez esetben csak a méretet kell kiválasztani.

Kerékpárbérlési díj magán túrára:

Szabad kapacitás függvényében kerékpárjainkat kölcsönözheted magán célra, saját túrádra is. Min. kölcsönzési idő 2 nap (reggeltől estig).

Díjszabás:

 • 2 nap: 10.000 Ft
 • 3 nap: 15.000 Ft
 • 4 nap: 19.000 Ft
 • 5 nap: 23.000 Ft
 • 6 nap: 27.000 Ft
 • 7 nap: 32.000 Ft
 • 8 nap: 36.000 Ft
 • 9 nap: 40.000 Ft
 • 10 nap: 43.000 Ft

Ennél hosszabb időre egyedi ajánlatot adunk, keress bennünket!

Letéti díj

 • 2 – 4 napos kölcsönzés esetén: 15.000 Ft
 • 4-10 napos kölcsönzés esetén: 30.000 Ft

Az egyéb feltételekról a „Feltételek” fülre kattintva tájékozódj!

A kerékpárokat lehetőség van túra előtt este elvinni és a túra után reggel visszahozni, ennek feltételeiről olvasd el a feltételeket!

A kerékpárokat előre egyeztetett időpontban, Diósdon lehet átvenni. Szabad kapacitás függvényében kerékpár-kiszállítást is vállalunk, egyéni díjszabásért.

Általános Szerződési Feltételek kerékpár bérbeadásához

Jelen Általános Szerződési Feltételek kerékpár bérbeadásához tartalmazza a bike4fun brandet kiszolgó Bike&Com Szervező és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Bike&Com Kft.) tulajdonában lévő kerékpárokra vonatkozó bérlési szabályokat.

Szolgáltató (bérbeadó) a Bike&Com Kft., a kölcsönző személy a bérlő.

1. Kapcsolat

Az esetleges felmerülő igényeket, kérdéseket, panaszokat a következő kapcsolati lehetőségeken lehet igénybe venni:

 • email: info@bike4fun.hu
 • Telefon: +36306554805

2. Bérelhető kerékpárok

 • Gepida Alboin 700 CRS

A kerékpár adatainak részleteit a kerékpárok fül alatt megtalálod.

3. Általános bérlési szabályok

 1. Bérlési időszak: Minden év március 1. és október 31. között. Ezen túli időszak bérlése esetén külön egyeztetés szükséges.
 2. Szolgáltató kerékpárjait bérelni lehet az általuk szervezett túrákra, illetve magán célra is. A Hajósutazó Utazási Iroda Kft. által bike4fun brand név alatt szervezett túrákra a normál kerékpár bérlését biztosítja díjmentesen, elektromos kerékpárt ezen utakra kedvezményes áron lehet kölcsönözni.
 3. Szabad kapacitás függvényében a szolgáltató kerékpárjai kölcsönözhetőek magán célra is.
 4. Minimális kölcsönzési idő 2 teljes nap.
 5. A Bike&Com Kft. fenntartja a jogot, hogy a bérlési időszakot megváltoztassa, szüneteltesse vagy időszakosan leállítsa.

4. A kerékpár felszerelése, tisztítása

 1. A kerékpárokat a bérbeadó letisztítva, üzemképes állapotban adja át a bérlőnek. A bérlő a kölcsönzési idő végén a kerékpárt köteles ugyanígy letisztítva, üzemképes állapotban visszaadni.
 2. A kerékpárok biztonsági felszereléséhez tartozik az első és a hátsó villogó, a csengő, a prizma és a fényvisszaverős gumiköpeny.
 3. A kerékpár bérlésekor a bérlő megkapja a kerékpárt. A kerékpárhoz járhat lakat (nem kötelező). Lehetőség van bukósisak bérlésére is.
 4. A KRESZ által előírt, a forgalomban való részvételhez szükséges (egyéb) felszerelésekről a bérlőnek kell gondoskodnia (pl. bukósisak, láthatósági mellény). Az ennek hiányából adódó esetleges bírságot a bérlőnek kell fizetnie.

5. A bérlés folyamata, bérlési szabályok

 1. A kölcsönzéshez a bérlőnek ki kell tölteni a Bérelek fülön található űrlapot. Az űrlap kitöltése kötelező. Az űrlapon szerepelnek kötelezően megadott elemek. Az űrlap hibás kitöltéséért vagy az abból fakadó költségekért a kitöltő felel. Az űrlapon megadott adatokat az adatvédelmi szabályaink szerint törvényesen és biztonságosan kezeljük.
 2. Az űrlap kitöltés után a Szolgáltató képviselője jelentkezik a bérlőnél, tisztázzák a részleteket és a szóban megbeszéltek szerint a kölcsönzésre lehetőség nyílik.
 3. A kerékpárokat előre egyeztetett időpontban Diósdon lehet átvenni. Szabad kapacitás függvényében kerékpár-kiszállítást is vállalunk. Min. kiszállítási díj 3000 Ft, vidékre: 150ft/km. A kiszállítási ár függ időponttól és távolságtól is.
 4. A kerékpár kölcsönzése 16 éves kor felett lehetséges.
 5. A kölcsönzés feltételei:
  1. 2 fajta érvényes irat (személyi igazolvány és/vagy jogosítvány és/vagy lakcímkártya és/vagy útlevél) bemutatása,
  2. Az iratok fénymásolása vagy lefotózása,
  3. A kölcsönzési díj és a kaució kifizetése,
  4. A bérleti szerződés kitöltése és aláírása. A szerződés innen letölthető (pdf).
 6. A bérlő a bérbeadóval együtt köteles a kerékpárt a kölcsönzés megkezdésekor átnézni, hogy a kerékpáron található esetleges sérüléseket rögzíthessék a szerződésben (fotó készül róla).

6. Kölcsönzési díj, kaució, késedelmi díj

a. Bérleti díj bike4fun túrára:

A kerékpárt saját szervezésű túránkra díjmentesen lehet kölcsönözni. Ez esetben csak a méretet kell kiválasztani.

b. Bérleti díjak magán célra:

 • 2 nap: 10.000 Ft
 • 3 nap: 15.000 Ft
 • 4 nap: 19.000 Ft
 • 5 nap: 23.000 Ft
 • 6 nap: 27.000 Ft
 • 7 nap: 32.000 Ft
 • 8 nap: 36.000 Ft
 • 9 nap: 40.000 Ft
 • 10 nap: 43.000 Ft

c. Ennél hosszabb időre egyedi ajánlat készül.

d. A Kaució mértéke: 

 • 2 – 4 napos kölcsönzés esetén: 15.000 Ft
 • 4-10 napos kölcsönzés esetén: 30.000 Ft

e. A kölcsönzés esetén a kerékpárt elvinni és visszahozni a kölcsönzés napján lehet, 8-20 óra között. Amennyiben a kölcsönzési időszak előtti napon szeretnék elvinni a kerékpárt és/vagy a kölcsönzési időszak lejárta utáni napon szeretnék visszahozni, erre lehetőség van, de egyedi pótdíjat számítunk fel érte (3000 Ft).

f. A kölcsönzés megkezdése előtt, előre nem megállapodott időszakon túli késedelmes visszahozatal esetén pótdíjat számítunk fel. A pótdíj ilyen esetben mindig egy újabb megkezdett napot (annak az eredeti kölcsönzési díjhoz viszonyított különbözetét) jelenti.

g. A kaució a kerékpár visszahozatalakor visszafizetésre kerül, amennyiben a kerékpár sérülésmentes állapotban van. A kaució minden esetben készpénzben fizetendő.

7. A bérlők kötelezettségei: a kerékpár használata

 1. A bérbeadó a bérlőt tájékoztatja a kerékpár szakszerű és kíméletes használati módjáról. A bérlő kötelezi magát arra, hogy a bérelt kerékpárt ennek megfelelően, kíméletesen és szakszerűen fogja használni.
 2. A bérlő kötelezi magát arra, hogy maximális gondossággal jár el a bérelt kerékpár biztonsága érdekében. A kerékpárt minden esetben gondosan tárolja, ha nem használja, lelakatolja és mindent megtesz a lopás elkerülése ellen.
 3. A bérlő a lehető legnagyobb gondossággal szállítja a kerékpárt (megfelelő kerékpárszállító használata).
 4. A bérlő tudomásul veszi, hogy a kerékpárokat az adott országban érvényes közlekedési szabályok szerint köteles használni.
 5. A bérlő vállalja és kijelenti, hogy mind egészségügyileg, mind testileg és szellemileg alkalmas a saját felelősségre történő kerékpározásra, illetve képes a Bike&Com Kft.-től kölcsönzött kerékpárt rendeltetésszerűen használni, tisztában van annak módjával.
 6. A bérlő vállalja és kijelenti, hogy a bérelt kerékpár használata közben elszenvedett bármilyen esetleges sérülés esetén az ellátás és a gyógyítás anyagi terhét önállóan viseli.
 7. A bérlő vállalja és kijelenti, hogy a bérlés alatt önmaga gondoskodik saját maga biztosításáról (egészség, vagyon és felelősség).

8. Sérülés, elvesztés, rongálás, hiányos visszaadás

 1. A Bérlő tudomásul veszi, hogy a kerékpárok biztosítással nem rendelkeznek.
 2. A Bérlő tudomásul veszi, hogy a kerékpáron található esetleges sérüléseket a Bike&Com Kft. terhére csak akkor lehet elszámolni, ha a bérlő a látható sérüléseket használat megkezdéséig jelzi a szolgáltatónak és azt bevezetik a szerződésbe.
 3. A Bérlő kötelezi magát, hogy a kerékpárokat a bérlési időszak lejárta után a Bike&Com Kft. képviselője részére ugyanolyan állapotban adja vissza, ahogy kapta.
 4. A bérlő tudomásul veszi, hogy a kerékpár sérülése vagy valamilyen alkatrészének hiánya esetleg nem megfelelő működése esetén a bérlő köteles megtéríteni az okozott kárt vagy a hiányzó, nem megfelelően működő alkatrész árát. A kár mértékét a bérbeadó a forgalmazóval egyeztetve állapítja meg.
 5. Amennyiben a kerékpár oly mértékben sérült, hogy nem javítható, vagy a kerékpár elveszett, a bérlő a kauciót nem kapja vissza és a köteles a kerékpár teljes árát megtéríteni. Bérbeadó az ezt meghaladó egyéb kárát is érvényesíti Bérlővel szemben.
 6. Bérlő tudomásul veszi, hogy a kerékpárban vagy a kerékpárral másnak okozott károkért teljes anyagi felelősséggel tartozik.

9. Bérlet megszűnése

 1. A jogviszony megszűnésekor a Bérlő a kerékpárt rendeltetésszerű állapotban köteles visszaadni, alkatrészeivel és a kölcsönzött egyéb eszközökkel együtt.
 2. A bérlet megszüntét a felek írásban rögzítik.

Mielőtt bérelnéd, olvasd el az ÁSZF-et! A bérleti szerződés innen letölthető (pdf).

  Telefonszám *

  Mikortól bérelnéd? *

  Hány napra bérelnéd? * (min. 2 nap)

  Bérlő neme és magassága (cm) - ha több bicajról van szó, mindenkié. *

  Átvétel? *

  Kiszállítás?
  NemIgen