Hogyan hozd ki a legtöbbet a túrából?

Figyelj oda!

Ez a legfontosabb! Azért, mert pihensz, attól még közlekedsz. Ne rutinból tekerj! Mindig nézz szét és legyél odafigyelő. Az utakon Európában aránylag nagyobb a biciklisek biztonsága, mint otthon, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell odafigyelni.

Legyél nyitott

Állítsd magad át a pihenés üzemmódra. Sok olyan dologgal találkozhatsz, ami otthon nincs vagy nem úgy van, ezeket szippantsd magadba és érezd át. Egy gyönyörű vidék, egy csendes kisváros, vagy eldugott hegyi falu néptelen tere rengeteg emléket és nagyon szép dolgokat adhat. Túráink kiválóan alkalmasak az elmélyülésre, új dolgok megismerésére, Önmagad, a határaid feszegetésére. Csak ki kell lépned a komfortzónádból egy kicsit!

Kis forgalmú utak = sok látnivaló

A túrákat elsősorban ilyen utakra szervezzük, mivel a főutak vagy az újonnan épült, frissen aszfaltozott utakat a gyorsan közlekedők használják. Élvezd az elhagyatottságot, a vidék csendjét és a gyönyörű helyeket!

Fogadd el!

Sok olyan dologgal fogsz találkozni (elsősorban Olaszországban), ami nem az itthoni megszokásokat tükrözi. Délben minden bezár, pedig pont akkor ennél valamit? A szálláson az április végi estén hideg van? Senki nem beszél angolul? A városokban össze-vissza parkolnak? Este 7-kor még nem lehet vacsorázni? Nem használják az indexet? Hagyd az egészet a francba! El kell fogadni és tovább kell lépni, mert csak saját pihenésedet zavarod meg. Engedd el magad és élvezd inkább a miénktől eltérő élményeket, mert ha így teszel, rengeteg szépséget fogsz felfedezni.

A szerzőről

client-photo-1
Csaba
55. évem pedálját taposom, a bike4fun vállalkozás vezetője, túravezetője vagyok. Hobbim a munkám. Szabadidőmben tekerek és / vagy a családdal vagyok.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?