Jelentkezés, fizetés

Az adott túránál feltüntettünk minden információt ezzel kapcsolatban. Ha kérdésed van, itt megteheted!

Kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy meg tudjuk beszélni. Az ár sok mindentől függ, leginkább az igényektől: milyen szállás kell, mennyit bicajoznánk, milyen étkezést szeretnétek, stb.

A lemondási lehetőségeket és feltételeket az ÁSZF-ben részletesen leírtuk, kérlek, hogy azt olvasd el!

Először is ne aggódj! Ha minden hely elfogyott vagy már nincs annyi hely, amennyien jönni szeretnétek, kérjük, hogy jelezd nekünk, mert több megoldás is lehetséges: felkerülhetsz a várólistára, így ha valaki lemondja, automatikusan bekerülsz, amit természetesen egeztetünk veled! A várólista jelentkezési sorrendben alakul ki. Ha az érdeklődés akkora, hogy egy újabb csoportot tudunk alakítani, akkor tudunk még egy utat indítani! Esetleg, ha többen vagytok, egy egyedi túrát is tudunk szervezni, ha többen vagytok! Itt lépj velünk kapcsolatba!

Igen, kell foglalnod, az utat meg kell rendelned, nem elég, ha írsz egy email, hogy jelentkezel.

Egyrészt azért, mert így tudunk hivatalos, rendes szerződést kötni (amivel a Te jogaid is érvényesülnek), másrészt így tudjuk a jelentkezőket kellőképpen komolyan venni. Az útra a jelentkezési, megrendelési és foglalási folyamatot az ÁSZF-ben részletesen leírtuk, kérlek, hogy azt olvasd el. vagy nézd meg ezt a kérdést!

Hogy hogy kell jelentkezned, arról itt olvashatsz!

A jelentkezési folyamat aránylag egyszerű.

  1. Nézd ki az utat magadnak, találj időt a naptáradban! Ehhez használd a túranaptárat! A túrák oldalán minden esetben leírjuk az árat és az időpontot.
  2. Ha kiválasztottad a túrát, az adott túra oldalán kell jelentkezned a jelentkezési űrlap kitöltésével. Ez PC vagy desktop gépen a jobboldali sáv tetején található. Ha a jelentkezési űrlapot nem látod, akkor a túra vagy nincs még meghirdetve vagy már nincs rá hely. Mobilon a jelentkezési űrlap a reszponzív dizájn miatt máshol található, inkább az oldal közepén.
    A jelentkezési űrlap kitöltésével egy megrendelés oldalra jutsz, ahol megadsz néhány adatot, majd jóváhagyod a jelentkezésed.
  3. Ha ez megvan, kapsz egy visszaigazoló emailt a megadott email-címre, amit egyébként a böngészőben is látsz. A visszaigazoló email nekünk is megérkezik, így tudjuk, hogy jelentkeztél. Amennyiben a visszaigazoló email nem érkezett meg fél órán belül, jelezd nekünk! (Esetleg nézd meg a levelezésed levélszemét könyvtárában!)
  4. A jelentkezésnél nem kell fizetni! Az út oldalán feltüntetett meghatározott összegű előleget vagy teljes összeget csak akkor kell fizetned, ha tőlünk megkapod az előleg-bekérőt, amin rajta lesznek az adatok. Az előleget fizetheted átutalással vagy személyesen, mindkét adat meg van adva a folyamatban. Személyes, készpénzes fizetés esetén hívj bennünket. Az előleg befizetése után kapsz tőlünk egy előlegszámlát!
  5. Figyelj arra, hogy a jelentkezés önmagában nem jelenti azt, hogy bent vagy az utazó csoportban! Ahhoz feltétel, hogy az előleget ki kell fizetned az előleg-bekérő megkapása után, csak ekkor tudjuk biztosan a szándékod, hogy el fogsz jönni.
  6. Az előleg befizetése és az előlegszámla kézhez kapása után küldünk egy írásbeli szerződést is, amit vagy a honlapról tölthetsz le (és behozod vagy aláírva visszaküldöd, mait mi is aláírunk és elküldünk neked) vagy személyesen az irodában írsz alá.
  7. Mindezek után már csak a maradék részvételi díjat kell kifizetned (ha előleget fizettél), amikor szólunk (általában 6 héttel az indulás előtt), és indulhat a túra!

Ennél részletesebben is tájékozódhatsz, olvasd el az ÁSZF-et!