Milyen szálláson leszünk?

Ez attól függ, hogy hova megyünk. Igyekszünk mindig a legjobb szállásokat megtalálni, hogy a túrák után kényelmes legyen a pihenés. Egy biztos: nem fogunk kollégiumokban, egyéjszakás bivakokon, csillag nélküli hotelekben és tömegszállásokon megszállni. Vállalkozásunk alapelve a minőség, így a szállásunk is minőségi lesz. Számunkra ez azt jelenti, hogy max. 2 fő egy szobában, lehetőség szerint saját fürdővel.

Toszkánában általában farmházban (agrotourismo) lakunk. Ezek korábbi mezőgazdasági épületegyüttesek, családi gazdaságok voltak, az átalakításuk sokféle lehet, vannak nagyon minőségi helyek, de az átlag is teljesen rendben van, típikus toszkán hangulattal. Ezek mindegyike általában medencés, csendes környezetben lévő nagyon szép ház, legtöbbje többszáz éves. A magánvilla ugyanez, csak jobb színvonalú. A magánvillák kifejezetten luxuskörnyezetben lévő, gyönyörű szállások.

Ausztriában és az olasz hegyekben általános az apartmanház és a családi panzió, amelyek többsége minden igényt kielégít.

Néhány túránkon hotelekben is lakunk, ezek általában 3 vagy 4 csillagosak, saját fürdővel.

A szállásokról még itt olvashatsz.

A szerzőről

client-photo-1
admin