Próbálj ki egy elektromos kerékpárt! 2020, okt. 3., szombat, 9.00

Ebike tesztnap a Normafánál!

Érdekelnek az elektronikus kerékpárok, de még nem tudtál egyet sem kipróbálni? Próbáltál már, de kíváncsi vagy a prémium ebike-jainkra? Vásárolnál egyet, de nem tudod, hogy mi alapján? Kérdésed lenne, de nincs kinek feltenni? Gyerel el a tesztnapunkra!

A bike4fun.hu és az ebikeberles.hu közös ebike-napot rendez október első szombatján, Budapesten a Normáfánál! A rendezvényen tesztelheted, kipróbálhatod az elektronikus kerékpárjainkat. Tudsz velünk beszélni, tudunk tanácsot adni, segíteni. A rendezvény ingyenes, csupán a következő fülön regisztrálnod kell!

Információk

Érdekel a dolog, de még nem tudsz semmit az elektromos kerékpárokról? Ebben a cikkben mindent leírtunk!

Nézd meg ezen az oldalon, hogy milyen kerékpárokat tudsz tesztelni!

Mikor?

A rendezvényt október első szombatján (október 3.) 9.00 órai kezdéssel szervezzük 14.00 óráig. Esőnap a vasárnap (október 4.). Amennyiben az időjárás egész hétvégén olyan rossz lenne, hogy nem tudjuk megtartani, akkor a következő hétvégén találkozunk ugyanott!

Hol?

A tesztnapot Budapesten, a Normafánál tartjuk. A központ a Normafa parkolója mellett lesz, közvetlenül a sorompós bejárat közelében, ezen a helyen: ebike tesztnap helyszíne (google map)

Térkép:

ebike tesztnap helyszín

A regisztrációhoz töltsd ki az űrlapot!

    Hányan jöttök?

    Melyik bicajt próbálnád ki?

    Miért jössz?(*)

    Amennyiben kérdésed van, írj nekünk vagy hívj bennüket, az elérhetőségeket megtalálod a kapcsolat oldalon!