Egynapos
Időtartam
2020. máj. 23., 31.
Dátum
2/5
Nehézség
Magyarország
Helyszín
Egyéni, Kisbusz
Utazás

A legklasszikusabb magyar körút! A gyönyörű Dunakanyar és a zöld Pilis. Annak ellenére, hogy a Pilisen vezet keresztül a túra, nem túl nehéz. Tekerünk kijelölt kerékpárúton, 2x kompozuk, feltekerünk a Visegrádi várhoz (fakultatív), majd egy könnyebb emelkedőn a Pilisben is tiszteletünket tesszük.

A konkrét útvonal: Szentendréről a Skanzentól indulunk, majd a útba ejtjük a Szentendrei-szigetet, kompozunk és a Dunakanyart a bicajúton tekerjük meg. Visegrádon aki akar, fel tud tekerni a várhoz. A Pilist egy aránylag könnyebb, de gyönyörű úton tekerjük meg, majd a végén egy őrületes lejtővel térünk vissza a parkolóba.

Táv: 58km, 500m szintemelkedés, nehézség: 2/5

A visegrádi vár a másik oldalról

Utazás

Egyéni utazás. Lehetőség van kisbusszal, felárért: aki nem tud egyénileg jönni, az keressen bennünket, Budapest környékén egy találkozási pontról a ki- és hazaszállítás korlátozottan megoldható!

Mikor?

A túrát két nap szervezzük:

  • Május 23. szombat – Vannak még szabad helyeink!
  • Május 31. (vasárnap – Pünkösd 2. nap) – Vannak még szabad helyeink!

Igény esetén csoportoknak külön is! Keress bennünket!

Létszám

Minimum 8 fő, max. létszám 18.

Ár

  • Egyéni ár: 8500 Ft
  • Ár egyéni utzással és kerékpárbérléssel, szállítással: 9500 Ft
  • Ár kisbusszal, kerékpárbérléssel és szállítással:  11.500 Ft

(Ebike bérléséről tájákozodj ezen az oldalon!)

Indulás/érkezés

Szentendre (részletes információ a jelentkezés után). Ugyanoda érkezünk, ahonnan indultunk.

Jelentkezés, fizetés

A jelentkezést követően (kattints a jelentkezés fülre!) egy díjbekérőt küldünk a megadott címre. A díjbekérőn szereplő összeget az azon feltüntett időpontig kérjük elutalni a megadott számlaszámunkra. Amennyiben az összeg nem érkezik be a számlánkra, úgy az előzetes foglalást töröljük!

Mit tehetek, ha minden hely elfogyott?

Ha minden hely elfogyott vagy már nincs annyi hely, amennyien jönni szeretnétek, kérjük, hogy jelezd nekünk, mert felkerülhetsz a várólistára, illetve, ha nagy az érdeklődés, tudunk még egy utat indítani. Vagy esetleg egy egyedi túrát is tudunk szervezni, ha többen vagytok! Itt lépj velünk kapcsolatba!

Segítség

A túra ideális csapatépítésre és egyéni túrára is! Amennyiben barátok, család vagy ismerősök csoportja vagytok, vagy csapatépítést szeretnétek és egyedi szervezésben, a nektek megfelelő időpontban szeretnétek a túrát, írjatok nekünk! Áprilistól októberig meg tudjuk szervezni a túrát! Kapcsolat

Az ár tartalmazza

Túraszervezés.
Túravezetés.
Kerékpárbérlés a készlet erejéig.
Frissítés útközben (banán, müzli, ásványvíz, stb.).
Technikai segítség (szerszámok, szerelés, stb.).

Az ár nem tartalmazza

Utazás a helyszínre és utazás haza (kivétel ha kisbusszal jössz).
Kerékpárbérlés (Az egyéni árban nincs benne. Ebike és normál bicaj külön bérelhető!)
Komp és a parkolás díja.
Saját étkezés a frissítésen kívül.
Balesetbiztosítás.
Csoportos biztosítás.

Kerékpár

Az egyéni utazásos árban nincs benne a normál kerékpár bérlése. Természetesen hozhatod a sajátodat is, sőt, ennek örülünk! Amennyiben szükséged van rá, bérelhetsz tőlünk normál kerékpárt vagy ebike-ot is! Olvasd el, hogy milyen bicajt tudunk adni, illetve ha magad hozod, mire figyelj!

Lehetőség van e-bike bérlésére is. Az ebike-ok bérlését a túra ára nem tartalmazza, de kedvezményesebben adjuk, mintha máshonnan bérelnéd). Az ebike olyan kerékpár, amelyen egy elektromotor segít tekerni. Ez több fokozatban állítható, így még a legmeredekebb emelkedőket is könnyűszerrel meg tudod tekerni. Az ebike-ok nagyon hasznosak, hiszen az is részt tud venni a túrán, aki egyébként nem sokat teker, illetve kora vagy egészségi állapota miatt már nem szeretné magát megerőltetni. Az eBike bérléséről.
eBike bérelhető

Időjárás

Mivel a kerékpározás időjárásnak kitett kikapcsolódás, ezért a túrákat nem optimális viszonyok közt is elindítjuk. Bár május – júniusban már nem nagyon lehet rossz idő, de eső és szél lehet, ezért készülj fel erre! Amennyiben az adott napra totális esőt mondanak, akkor a túrát elhalasztjuk, erről külön értesítünk.

Kinek ajánljuk?

Aki szeret biztonságban, jó társaságban itthon tekerni!
Aki még nem járt erre!
Aki szereti a nem túl nehéz túrákat, de azért egy kis kihívást bevállal!

Nehézség

A túra egy aránylag könnyű túra, átlagos fizikummal teljesíthető. Azzal számolni kell, hogy a Pilisben vagyunk, így van benne  emelkedő, ami viszont nem meredek.

Infó: Mit kell tudni a túrák nehézségeiről? Nehéz-e neked ez a túra?).

Minden egyéb kérdésedre itt válaszolunk: olvasd el a GYIK-ot, küldj emailt vagy telefonálj!

Kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot! Az elküldéssel jelentkezel a túrára.

A visegrádi vár
A visegrádi vár

Vélemények a túráról

There are no reviews yet.

Hozzászólok!

Show reviews in all languages (5)

Értékelés